![]() |
#492 |
Guest
|
![]()
Czy w normalnym otoczeniu np. w Weronie mogę zrobić parcelę plażową? Jeśli tak to jak?
|
![]() |
![]() |
#493 |
Reputacja: 10
|
![]()
dareczka84- tak, możesz. Wchodzisz np. do Werony i u góry w takim pasku jest zaznaczony dodatek podróże. Klikasz i tam będzie opcja "dodaj otoczenie podróżne" czy coś w tym stylu.
![]() |
#494 |
|
![]()
Nie pamiętam czy w Weronie da się ustawić parcele plażową, ale spróbuj: parcele i domy -> puste parcele -> parcele plażowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Guest
|
![]()
nigdzie własnie nie moge takiej parceli wkleić, dlatego jestem ciekawa, bo może trzeba jakieś "warunki terenowe" spełniać
nie chcę dodatkowego otoczenia tylko parcelę plażową |
![]() |
![]() |
#496 |
|
![]()
Droga musi biec bardzo blisko brzegu morza, wtedy możesz postawić tam parcelę plażową.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
|
![]()
W Weronie jest tylko jakaś rzeka czy coś innego małego, i z tego co pamiętam, nie można tam ustawić parceli plażowej. Ja miałam takie tylko w Jaskini Pokrzyku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]()
ok dzięki! zaraz będę kombinować
Edit: Lazurowa Promenada dała radę ![]() Ostatnio edytowane przez dareczka84 : 03.01.2010 - 19:32 |
![]() |
![]() |
#500 |
|
![]()
Sorry, że post pod postem, ale mam problem.
Pojechałam dziś do Wioski Takemizu, dokładniej na jakąś parcelę. Chcę wrócić więc klikam na telefon, a tam zastaje mnie opcja: Zaciekawiło mnie więc w to kliknęłam. Pokazała mi się wiadomość: Nie wiem o co w tym chodzi, powie ktoś? ![]() PS. Dodam jeszcze, że jak podchodziłam do telefonu to coś tam jakby gadał do mnie ten facet od wycieczek i był zły.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|