|
|
#492 |
|
Reputacja: 10
|
Mam takie małe pytanko.
Bo gdzieś na zdjęciach z tego forum, tam gdzie wstawia sie zdjęcia domków to widziałam, że ktoś ma łóżko, skrzynkę na listy i kanapę ustawioną po skosie. Czy jest może na to jakiś kod.? Jeśli tak to proszę o odpowiedź i z góry dziękuje.
|
|
|
#493 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Tak jest
I jest forumowa wyszukiwarka, która bardzo szybko ten kod znalazła ![]() boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/ false |
|
|
|
|
|
#494 |
|
Guest
|
możesz dac zdjęcie bo jeżeli chodzi o to co myślę to chyba nie(trzeba napewno przy skrzynce)teraz ja mam 2 pytania
1.Można kogoś nauczyc Break-dance'u(oczywiśccie jak sie umie)??? 2.Czy można zrobic "pojedynek taneczny"(też break-dance)??? PS.Sorry jak już o tym pisało |
|
|
|
#495 |
|
|
Wielkie dzięki Bjork.
Tak myślałam, że Ty pomożesz )Dzięki Ajloneczka, Bjork już mi pomogła. 1.Nie wiem, ale wiem, ze można się nauczyć. 2.Gdzieś czytałam, że chyba można tylko niestety nie wiem jak.
hello. Ostatnio edytowane przez Björk : 02.03.2009 - 17:56 Powód: Dwa posty pod rząd. |
|
|
|
|
|
#496 |
|
Guest
|
aha dziękuje ale jak ktoś by sie dowiedział to niech coś napisze
|
|
|
|
#497 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Ad 2. Można. Na jakiejś parceli, gdzie znajdują się dwa simy, które potrafią tańczyć, klikasz jednym na drugiego i pojawi się opcja "pojedynek break dance" albo coś podobnego. Polecam - zabawna animacja
|
|
|
|
|
|
|
#498 |
|
|
Dzięki Bjork.
Mi też się przyda ;] I mam jeszcze jedno pyt. do tego kodu co mi podałaś. Jeśli już wpisałam kod to wszystkie meble które wybiore będę miała po skosie.? Czy jeszcze coś trzeba kliknąć.?
|
|
|
#499 |
|
Guest
|
oj dziękuje Bjork ty zawsze wszystko wiesz
|
|
|
|