Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2011, 08:40   #491
martyna6991
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Nie prawda zależy jaką wiarę wyznajesz jak Jakubińską to idziesz do kapłana i klikasz na nim "Religia" i "poproś o rozwód" czy coś takiego. Dajesz wtedy 500$ i już jesteś rozwódką A jeżeli wyznajesz wiarę Piotreańską to wtedy podobnie idziesz do kapłana klikasz "Religia" i "poproś o rozwód" wtedy on ci każe modlić się o przewodnictwo wszechwidzącego, no i wtedy klikasz na swoją simkę i "módl się" modlisz się, aż nad tobą pojawią się takie promyki i będziesz miała bonus "Uśmiech wszechwidzącego" i wtedy idziesz jeszcze raz do kapłana klikasz tak samo "Religia", "poproś o rozwód" i już jesteś rozwiedziona
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2011, 09:18   #492
Searle

Reputacja: 10

@up: Kurcze, nie wiedziałam, że to aż tak skomplikowane jest.
stare 29.04.2011, 09:54   #493
Analisse
Guest

Cytat:
Napisał martyna6991 Zobacz post
Nie prawda zależy jaką wiarę wyznajesz jak Jakubińską to idziesz do kapłana i klikasz na nim "Religia" i "poproś o rozwód" czy coś takiego. Dajesz wtedy 500$ i już jesteś rozwódką A jeżeli wyznajesz wiarę Piotreańską to wtedy podobnie idziesz do kapłana klikasz "Religia" i "poproś o rozwód" wtedy on ci każe modlić się o przewodnictwo wszechwidzącego, no i wtedy klikasz na swoją simkę i "módl się" modlisz się, aż nad tobą pojawią się takie promyki i będziesz miała bonus "Uśmiech wszechwidzącego" i wtedy idziesz jeszcze raz do kapłana klikasz tak samo "Religia", "poproś o rozwód" i już jesteś rozwiedziona
A jak sim jest agnostykiem?
To co wtedy? nie może wziąć rozwodu? Musi już żyć wiecznie z jedną osobą? Czy musi wyznawać jakąś wiare?

Są inne sposoby, nie takie skąplikowane:

Obojętnie czy jest się jakiegoś wyznania czy nie, obojętnie jaki sim/simka, jest opcja "anuluj małżeństwo" w wrednych interakcjach, mogą być nawet najlepszymi przyjaciółmi

Ostatnio edytowane przez Analisse : 29.04.2011 - 10:04
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 10:42   #494
ultraviolence

Cytat:
Napisał Analisse Zobacz post
Obojętnie czy jest się jakiegoś wyznania czy nie, obojętnie jaki sim/simka, jest opcja "anuluj małżeństwo" w wrednych interakcjach, mogą być nawet najlepszymi przyjaciółmi
Wydaje mi się, że ta metoda działa tylko wówczas, kiedy małżeństwo nie zostało skonsumowane.
stare 29.04.2011, 11:14   #495
Analisse
Guest

Cytat:
Napisał Helena Zobacz post
Wydaje mi się, że ta metoda działa tylko wówczas, kiedy małżeństwo nie zostało skonsumowane.
Jakiś błąd w grze miałam, bo po ślubie simy konsumowali związek nie raz i nawet dziecko później mieli i była opcja anulowania ślubu. I użyłam tego i się rozwiedli.

Ale jakiś tydzień temu aktualizowałam gre do 1.2.3 więc pewnie błąd się naprawił, bo teraz sprawdzałam i rzeczywiście takiej opcji nie ma, pisze że kościół może udzielić rozwodu.

No więc co jeśli simy są agnostykami?
I jeśli są po bara-bara?

Ostatnio edytowane przez Analisse : 29.04.2011 - 11:18
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 15:00   #496
Lancess
Guest

Witam, Mam Problem. Przeszedłem Ambicja : Nowe Początki I Teraz Gram Normalnie Bez Misji I Obowiązków. Nie Mogę Znaleść "Tajemniczy Fragment Metalu" A Chcę Stworzyć Anielski Puklerz I Anielski Szpon.

Thx Za Pomoc ; ]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 15:25   #497
mnishca
Guest

Witam ja mam pytanie odnosnie czarodzieja ,za zadanie musze znalesc dzina ale nie moge go znalesc nawet nie wiem jak to zrobic ,czy ktos z was juz mial ta misje ?? jak mam go odnalesc.....pomocy prosze .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 16:59   #498
Searle

Cytat:
Napisał Lancess Zobacz post
Witam, Mam Problem. Przeszedłem Ambicja : Nowe Początki I Teraz Gram Normalnie Bez Misji I Obowiązków. Nie Mogę Znaleść "Tajemniczy Fragment Metalu" A Chcę Stworzyć Anielski Puklerz I Anielski Szpon.

Thx Za Pomoc ; ]
Mój sim znalazł go chyba w lesie jak dostał okazję (to okienko z możliwością wyboru), ale myślę, że to było by szukanie igły w stogu siana.

Możesz też dostać go za 5 kawałków mięsa Jednorożca handlując z Gastrawinem.

Cytat:
Napisał mnishca Zobacz post
Witam ja mam pytanie odnosnie czarodzieja ,za zadanie musze znalesc dzina ale nie moge go znalesc nawet nie wiem jak to zrobic ,czy ktos z was juz mial ta misje ?? jak mam go odnalesc.....pomocy prosze .
Podobno był to błąd, który naprawia pierwsza aktualizacja.

Ostatnio edytowane przez Searle : 03.05.2011 - 20:03
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 17:26   #499
mnishca
Guest

Searle Dzieki za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2011, 07:42   #500
martyna6991
Guest

Nigdy nie brałam rozwodu jak byłam agnostykiem, zawsze wyznaję wiarę Piotreańską
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania