![]() |
#491 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
jakie multikonta #oboże Bjork, pragnę Ci tylko napisać, że wszystkie rozmowy z administracją odbywały się bez Twojej obecności, co teraz skutkuje Twoim zdziwieniem. Proszę, zapytaj koleżanek, które rozmawiały z nami na GG o co tak naprawdę było całe zamieszanie ![]() A z tego co widzę to właśnie Ty dałaś tego bana. Ban był za rzekome przekręty w konkursach, a nie jakieś multikonta, dlatego proszę Cię, daruj sobie swoje wywody, a takie oskarżenia odłóż na bok.
![]() |
|
![]() |
#492 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Podejrzenie o multikonto padło już dawno, a później spotkałam się z kilkoma wypowiedziami osób, które były zdziwione, że ktoś, kto ma mk został odbanowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
Podejrzenie padło, no spoko ![]() Sprawa z PODEJRZENIEM O MULTIKONTO została rozwiązana, na forum miały nawet pojawić się posty od administracji na ten temat, jednak wycofali się oni i powiedzieli, że sprawa zostaje tak cicho jak jest teraz. Myślałam, że Ty też zostałaś o tym poinformowana, ponieważ jako JEDYNA nie wzięłaś udziału w rozmowach.
![]() |
![]() |
#494 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Szefowo, ja się po prostu dziwię, że ostatecznie nie dogadałyście się MIĘDZY SOBĄ. Byłam pewna, że na bieżąco się informowałyście o podejrzeniach, żeby W KOŃCU zakończyć temat konfy...
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 26.02.2015 - 17:01 Powód: zdenerwowałam się. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
czas ogarnąć przepis na domowy popcorn
Obecnie numer IP to taki dowód jak żaden - zarówno na czyjąś winę jak i jej brak. Nikt z adminów nie wiedział, żem starym wyjadaczem, póki o tym nie napisałam. W domu neostrada, w akademiku przez jakiś czas internet mobilny z Play, a potem eduroam. To daje trzy zupełnie różne adresy IP, w dobie coraz większej dostępności wifi sprawa dodatkowo się komplikuje. Niezbyt dobrze pamiętam interfejs CP i inne takie (dochodzi jeszcze różnica uprawnień), ale adminy - macie tam adresy MAC czy nie bardzo? Dupa ze mnie a nie informatyk, ale po tym chyba prędzej idzie kogoś zweryfikować. Druga sprawa to wiedza i niewiedza - w takiej sprawie spodziewałabym się w rzeźni dyskusji na dziesięć stron, a tymczasem okazuje się, że admini ukrywają swoje działania między sobą? WTF? Trzecia sprawa - Bjorka, sama powiedziałaś, że pomysł amnestii ci się podoba. Najbliższe święto mamy 08.03 więc proponuję amnestię dla bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Admin Emeryt
|
![]()
Pomysł amnestii kiedyś i owszem mi się podobał, ale patrząc na uroczą ostatnią wypowiedź Rudzielca trochę ogarnęło mnie zniechęcenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Reputacja: 25
|
![]()
A według mnie ta akcja jest spowodowana też trochę tym, że mamy 5 adminów + technicznego. Nie wiem, jakie macie relacje między sobą, ale z zewnątrz wygląda to tak, jakby w Administracji nie było żadnej hierarchii. Jakbyście wszystkie (poza Szlachcicem, ale to się rozumie samo przez się, skoro jest technicznym) miały w każdym aspekcie takie same uprawnienia i były wszystkie sobie równe. To nie ma sensu, zawsze potrzebny jest przełożony. A taka równość potem przekłada się właśnie na to, że się nie informujecie o wszystkim, każdą decyzję podejmujecie przez miesiąc. Bo nie ma nikogo, kto nad wszystkim czuwa, jesteście wszystkie bezkarne, no i nie ma nikogo, kto może podjąć ostateczną decyzję. Nie ma żadnej "najwyższej instancji". To nie służy też userom, bo przez to podjęte przez Was decyzje są nieodwołalne (chyba że ma się sensowne argumenty albo pisze listy otwarte, pozdrawiam Liv). Imo 2 + 1 byłoby na FTS idealnie, a reszta to modzi. W sumie już to kiedyś pisałem chyba, ale nadal tak uważam. Hierarchia jest potrzebna. Nawet w sklepie osiedlowym ekspedientka musi wiedzieć, że szefcio jest ważniejszy i to on ustala cenę masła.
Sprawa z lodem serio dziwna, bo banujecie 2x za to samo, zdecydujcie się ![]() Korzystając z okazji, że już piszę, kiedy podsumujecie ankietę? Już chyba serio nikt się nie wypowie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Admin Emeryt
|
![]()
Pinki bardzo ciekawe jest to co napisałeś...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Reputacja: 25
|
![]() Po prostu piszę, jak wygląda Wasza praca z zewnątrz i co ja o tym myślę ![]() Bjork edit: no właśnie. po prostu piszesz ![]() PP edit: Mam nadzieję, że moje zdanie coś Wam da do myślenia ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.02.2015 - 17:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Admin Emeryt
|
![]()
Widocznie, źle coś zrozumiałaś.
|
![]() |