![]() |
#501 |
Guest
|
![]()
Ahh...@OFF A wiecie może przynajmniej gdzie/w jakiej kategorii można kupić to co np. można wywołać bąbelki,iskierki,mgłę itd ?...Zauważyliście,że gnom Abrakadabra (mam wszystkie gnomy xd) wygląda jak pedobear ? XD
Ostatnio edytowane przez Porando : 31.12.2010 - 08:45 |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Reputacja: 10
|
![]()
Porando - nie ta kategoria. ale dobra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Guest
|
![]()
Ja też nie wiem jak zepsuć imprezę ;/ Mi pokazuje,że gdzieś tam jest impreza,idę i,gdy już jestem mówi mi,że nie mam zaproszenia to się włamałem bo sim wychodził a potem pisało "dzięki,że przyszłaś,Alicjo" czy coś w tym stylu...
|
![]() |
![]() |
#504 |
Guest
|
![]()
Mój sim
![]() ![]() ![]() Ja i moja laska .Ta simka już była kiedy zainstalowałem the sims 3 po zmroku ![]() Na razie nie chce mieć z nią dzieci bo chce zadbać o karierę swojego sima ![]() ![]() A tutaj w codziennym ubraniu .Akurat sim został zaproszony na impreze i wyszedłem na balkon to jak zobaczyłem ten ładny widok musiał zrobić zdjęcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
![]()
Heh,jak by były trochę jaśniejsze włosy i dłuższa grzywka,wyglądał by jak Zero Kiryuu XD A tak poza tym,zanim wrzucisz zdjęcia,zmniejsz je.
|
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
![]()
No zauważyłem ze na tym forum zdjęcia nie zmniejszają się
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]()
*Chrzan*-fryzurka Dona to komplet z całym simem,którego pobrała z giełdy wymiany na oficjalnej stronie.
|
![]() |
![]() |
#508 |
Reputacja: 10
|
![]()
Peggy już jest po porodzie, a więc z powrotem ma swoje ubrania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oficjalnie koniec wolności ! ![]() Po imprezie Kay z Danielem poszli jeszcze do klubu na kolejne drinki ![]() może Daniel odpłaci się za zdradę? ![]() A'propos. Meggy gadała dzisiaj z Peggy (do tej pory nie wie, że Peggy jest jedną z panienek Kay'a ![]() ![]() ![]() ![]() Peggy z synkiem. Paul ma strasznie jasne włosy, nie wiem po kim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Guest
|
![]()
Ktoś wszedł mi do łóżka kogo wcale nie zapraszałem
![]() ![]() Mój dom od środka ![]() ![]() Od przodu ![]() Widok miasta z mojego domu ![]() ![]() I tył domu ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]()
*Połówka*-jak nie wiadomo po kim to pewnie po listonoszu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|