![]() |
#5152 |
Guest
|
![]()
Narutoman nie wiem czy jest aż tak zle. Napisałem tylko jakie są moje odczucia może wam będzie się podobać. Ja ogladając zajawki miałem strasznego smaka na zwierzaki teraz kiedy je mam jakoś nie czuję żeby ogrom opcji mnie przytłoczył. Fakt fajnie jest jak się kot kręci po domu jednak on tylko albo chce drapać albo spać od czasu do czasu coś zje. Poza tym pisze że opieka nad zwierzakami to wielka odpowiedzialnosć jednak koty/psy/konie dobrze radzą sobie same tylko musza mieć uzupełnioną michę jednak i to moza obejsc gdyż jest miska za punkty szczescia ktora nie wymaga uzupelniania
|
![]() |
![]() |
#5153 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na Pewno nie kupię takiej miski. Tak samo jak nie kupię koniom nagrody, dzięki której mogą paść się na każdej powierzchni. Mnie interesuje coś innego, oczywiście dotyczy to koni. Czy muszą mieć trawę z dodatku, jako farbę terenu, czy też mogą się paść na trawie z podstawki lub któregoś innego dodatku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5154 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5155 |
|
![]()
Ja tylko obawiam się jednej rzeczy. Że koń będzie mi się wałęsał po podwórku jak kot... I tak go raczej przymknę na padoku, no ale mimo wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5156 |
|
![]()
A co innego ma zrobić konik? Albo Ci się wałęsa po podwórku\padoku, albo nie kupujesz konia i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5157 |
|
![]()
Olson ja zrobiłem taką parcelę że koń nawet może się paść przed domem.
Ja mam tylko nadzieję że nie będzie się paść na terenie pomalowanym skałami lub piachem ![]()
![]() |
#5158 |
Guest
|
![]()
ja planuję zrobić jak w rzeczywistości stajnia i wyjście na ogrodzoną łąkę przed dom nie wpuszcze ;p
|
![]() |
![]() |
#5159 |
|
![]()
No i tak powinno być. Wbrew pozorom, podwórko nie jest dla koni bezpiecznym miejscem. Mogą się o coś skaleczyć, na coś nadziać. Albo się spłoszyć i wybiec na ulicę. Odpowiedniej wielkości padok\okólnik, to najlepsze rozwiązanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5160 |
Guest
|
![]()
hmm szkoda ze te yorki takie nie podobne ;/
|
![]() |
![]() |