![]() |
#512 |
Reputacja: 9
|
![]()
Wiecie co musimy jak najszybciej wymyslic jakis konkretny temat smokow bo Galazek ma zamiar zamknac temat.
#513 |
Guest
|
![]()
[B] A więc może podamy sobie ciekawe wskazówki na temat chodowli smoków. Ja miałam bardzo śmieszny przypadek bo kiedy wyklówał mi się żółty smoczek to przesunełam kołyskę i okazało się na parę simowych minut że w kołysce było 2 - gie jajko. :o Dziwne no nie???? Ale nie chciało sie wykluć.
|
![]() |
#514 |
Guest
|
![]()
mi by sie przydaly takie wskazowki...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz aby twój dom i simsy były bespieczne to zagrodż smoki w ogródku i daj i tam kwiatki. A najlepszym rozwiązaniem to zaspoko***ie wszystkich potrzeb skoka czyli: jedzenie-kwiaty śmieci i smakołyki; rozrywka lalkoa i głaskanie ; toważystwo - zabawa z innym smokiem lub zwierzakiem.
A teraz wiadomość z ostatniej chwili wsszyscy słyszeli o plotkach o zielonym smoku a to znalazłam niedawmo: Cytat:
|
|
![]() |
#516 |
|
![]()
Ja zeby moj smok nie podpalil nic po kazdej jego drzemce go glaszcze itp
#517 |
Guest
|
![]()
Dzięki Simsomaniak!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#518 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Ok, jak wam sie nie chce to napisze jeszcze raz : Niema zielonych smoków! Ten na okładce jest zielono-żółty. Jasne? **** Coś na temat chodowli smoków....hmmm.. to tak: Smoki są strasznie głodne nawet jak niedawno jadły. Na samym początku trzeba sprawdzić jakie kwiatki najbardziej mu smakują i co jakiś czas uzupełniać mu jego "tależyk" ![]() |
||
![]() |
#519 |
Guest
|
![]()
Mi się urodził czerwony, filoetowy, zielony i niebieski!
Niebieski urodził mi się wtedy gdy w ogóle o niego nie dbałam cały czas płakał( nie wiem czy można nazwać to płakaniem) nie opiekowałm się nim bo chciałam zobaczyć czy może przyjdzie opieka SMOKOŁECZNA :lol: |
![]() |
#520 |
|
![]()
Jak to mozliwe przeciez zielonego nie ma
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|