![]() |
#521 |
Guest
|
![]()
ja jutro rano kupie komputer świat gry ekstra i bede czytała w szkole o simsach...heheh....Jusz nie moge sie doczekać!!!!! Ale te djni sie ciągną....No i jesczze bede musiała w piątek do media marktu jechac rowerem z siostrą (8lat) zeby kupic. ona popilnuje rowerów ja skocze do sklepu i zaraz wróce a potem ja gram, a ona bedzie sie jopic w ekran z otwartą szczeką. Heheh....Jestem okrutna....
|
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Jesteś okrutna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#523 |
Guest
|
![]()
Ja niestety mam do szkoły na 8.20 więc dopiero po lekcjach kupię tą gazetę. Wiem że powiecie że kioski są otwarte o 7.00 ale u nas w kioskach nie ma takich rzeczy i muszę zajechać do empiku a empik jest od 10.00 otwarty.
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam jutro na 8:45 ale musze od starszego kase wyciagnąć - bo swoją wydałem ![]() Rozpoczeło sie wielkie wyliczanie - jeszcze 4 dni moi mili ![]() |
|
![]() |
![]() |
#525 |
Guest
|
![]()
Właśnie byłem w poznańskim carrefour (na franowie) i spytałem się od kiedy bedzie the sims 2: nocne zycie. Miła pani powiedziała mi że powinno byc od dzisiaj ale jeszcze nie dowieźli że będzie może jutro, lub na dniach
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]()
U mnie w Empiku powiesili plakaty Kub Ts:Nc i wez udzial w konkursie .. jak by juz byly w sprzedarzy
|
![]() |
![]() |
#527 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#528 |
Guest
|
![]()
Łaaa, a ja już mam KŚ o nocnym życiu
![]() I w ogóle ja chce juz ten drugi dodatek do ts2, bo tam będą takie suuuper rzeczy.... ![]() Ostatnio edytowane przez Suave : 13.09.2005 - 14:22 |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]()
też mam ten KŚG o nocnym życiu i nie ma tam nic specjalnego w pół godziny można wszytko przeczytać a i są tam takie bez sensu błędy np w recenzji pisze że wadą jest brak możliwości budowy garażu a w poradniku kilka stron dalej instrukcja budowy garażu :con:
|
![]() |
![]() |
#530 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zaraz idę kupić KS Gry Extra, poczytam sobie w domku coś o Simsach żeby umilić sobie czas odliczania do piątku ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|