![]() |
#521 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Czy masz jeszcze jakieś pytania?
http://eastore.ea.com/store/eaemea/p...ge/ccCheck.off może zanim zaczniecie komuś zarzucać piractwo i tworzyć 10 niepotrzebnych postów, doczytacie dokładnie o co chodzi? Można normalnie ZAKUPIĆ grę i dodatki, po czym zamiast wychodzić do sklepu ściągnąć je na domowy komputer!!!! EDIT: A na przyszłość dobra rada... zamiast pisać niepotrzebne posty, zgloś post niezgodny z regulaminem. Niech osoby odpowiedzialne na forum się zajmą oceną problemu, bo nie do Ciebie to należy. Bo dzięki Waszym pięknym wpisom, to Wy robicie śmietnik. Ostatnio edytowane przez Björk : 11.10.2008 - 19:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W dodatku zaloze sié ze te piraty sa straszliwie drogie - drozsze od normalnych simsów. Ale - nie jestem pewna ![]() Próbowalam kiedys sciágnac sims 2 przez Bear Share'a czy Bear Flix'a ale nie dzialaly.
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
|
![]()
Nie jestem pewna, ale to chyba nie jest pirat, jeśli się ściąga z EA za opłatą, ale co by było, jeśli trzeba było zrobić reinstalkę, więc według mnie "utrzymanie" takiego dodatku jest droższe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
|
![]()
pewnie można wgrać dodatek na płytkę. Swoją drogą ciekawą strone EA obmyśliła. Pewnie z niej skorzystam.
![]() |
#525 |
|
![]()
Można i tak "zdobywać" dodatki. ale mamusia musi wtedy pożyczyć kartę kredytową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
|
![]()
lala856, tak jak w inne części simów. Jest wystarczająco tematów dot. WB. Poczytaj sobie.
![]() |
#528 |
Guest
|
![]()
Niedawno kupiłam TS2WB i kiedy już włączy się akualizacja The Sims 2 i wkładam płytke to nadal jest napisane `Proszę włożyć płytkę CD 4 The Sims 2` czy coś takiego. Co robić ? .
Ostatnio edytowane przez mOniiaa__ : 16.11.2008 - 11:36 Powód: Ponieważ pomyliłam jeden wyraz . |
![]() |
![]() |
#529 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ściągnęłaś znaczy: Zakupiłaś przez internet i ściągnęłaś na dysk za pomocą programu EA Downloader? Jeżeli nie będę zmuszona usunąć Twojego posta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Guest
|
![]()
Zakupiłam przez internet i ściągnęłam.
![]() |
![]() |
![]() |