![]() |
#521 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem że poniższy temat poruszany był wiele razy na forum jednak żaden z podanych sposobów nie zadziałał... Chodzi mianowicie o oparzenia słoneczne. Mój Sim po zbyt długim opalaniu się na plaży ich doznał i od tamtego czasu chodzi z zaczerwienioną skórą. Podobno normalnie schodzą po dwóch dniach, Jednak on chodzi już tak z osiem.. Kilka stron wcześniej ktoś podał jakiś program jednak nie działa (przynajmniej u mnie), a zmniejszenie temperatury ciała też nic nie dało. Proszę o pomoc
Już nie ważne, dałem rade Ostatnio edytowane przez eS_guy : 29.03.2010 - 22:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Guest
|
![]()
Mam znów pytania:
1. Wiedźma z Wyspy Twikki to kobieta czy mężczyzna? 2. Czy można wprowadzić jakoś tą Wiedźmę do rodziny, którą gramy? Dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Reputacja: 12
|
![]()
1. Mężczyzna.
2. Nie.
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
![]()
2. Jeśli chcesz się bawić kodami, to w boolPropie masz opcję 'Add to family'. Klikasz i wybierasz sobie wiedźmę ^^ [Opcja powinna się pojawić po kliknięciu z Shiftem na sima, a jeśli jej tam nie będzie, to 'Spawn -> Tombstone L&D', i powinna być na nagrobku
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Guest
|
![]()
Elajza: Najprościej to kliknąć na skrzynkę pocztową (po wpisaniu boolprop testingcheatsenabled true) i tam wybrać opcję przywołania wiedźmy (oczywiście po angielsku) kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy i wybrać make selentable czy jakoś tak
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
|
![]()
No to tak. Chodzi mi o budowanie zamków z piasku. Na pudełku, z tyłu jest obrazek takiego ładnego zamku. I chodzi mi o to, że chociaż nie wiadomo ile razy moja simka by go budowała to i tak taki ładny mi nie wyjdzie. Dlaczego tak jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
|
![]()
Może za mało kreatywności? Moi Simowie tez budowali takie nieudolne zamki, ale raz czy dwa udał się ładny. Więc ja stawiam na kreatywność
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Guest
|
![]()
Moje simy budują takie brzydkie zamki z piasku że aż się za nich wstydzę
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]()
czy jest jakiś kod na to, żeby zmienić otoczenie np. dodać więcej brzegu morza? bo mam już wszystko pobudowane itp. a nie mieszczą mi się domy przy plaży i zastanawiałam się, czy da się jakoś "powiększyć" otoczenie..
|
![]() |
![]() |
#530 |
Guest
|
![]()
witam.
mam problem, a mianowicie kiedy zamawiam sobie wakacje, po jakims czasie wyskakuje mi informacja, ze sa problemy techniczne z moja rezerwacja i moj wyjazd zostal anulowany. wczesniej bylem juz na wakacjach, wiec zupelnie nie wiem, o co chodzi. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|