![]() |
#522 |
Guest
|
![]()
powiem tak - samo mieszkanie w blokach - super jest.
magia - zepsuli caly klimat abrakadabry. w abrze magia byla tajemna a tutaj wiedzmy sie swieca, maja ciapki na skorze i samo robienie czarow jest beznadziejne... [img]http://i35.************/2yooizd.jpg[/img] tragedia, moja ulubiona simka ma jakies zolte kropki na ciele. beznadzieja :< |
![]() |
![]() |
#523 |
Reputacja: 11
|
![]()
A może masz jakąs apteczkę z neta ściągniętą i mogły się nałożyć. Miałam tak kiedyś w dodatku WB ściągnęłam z netu kuchenkę z kucharzem tą do restauracji i tej oryginalnej nie było, bo się przedmioty nałożyły jak tamtą wykasowałam i odpaliłam grę wszystko było ok. Spróbuj dodatki przenieść na pulpit i zobacz czy bez downloads ją masz.
Pozdrawiam Mam jeszcze takie pytanie czy ktoś wie po ile Jest OŻ w tesco ??? Czy w Auchen je też można kupić i po ile, bo w komputerowym w moim mieście nie wiedż kiedy będzie, bo premiera dpiero 29 a w hurtowni jeszcze nie ma. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 27.08.2008 - 12:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
![]()
Mnie też się nie podoba pomysł magii, po prostu nie lubię takich udziwnień.
|
![]() |
![]() |
#525 |
Reputacja: 12
|
![]()
W Tesco zapewne kosztuje tyle samo, co w empiku (79,90) albo nawet drożej
Wg. mnie dobrze zrobili, bo nie trzeba będzie kupować kilku dodatków za 80 zł, które i tak zapewne nie były by bardziej rozbudowane |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]()
Ja mam OŻ i nie narzekam, na razie wprowadziłem się do małego bloku a magie "zostawię na deser".
|
![]() |
![]() |
#527 |
Guest
|
![]()
według mnie dobrze że wprowadzili magie, kto nie chce i komu się nie podoba nie musi jej używać, a kto chce niech korzysta. ;]
|
![]() |
![]() |
#528 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nikt mi nie odpowiedział na pytanie:
a) ile osób mieści się w mieszkaniu - czy tak jak w domu jednorodzinnym także 8 osób? b) Co Wam się w tym dodatku nie podoba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]()
tak, rodzina moze byc nawet 8 osobowa, ale na blok przypadaja 4 mieszkania
|
![]() |
![]() |
#530 |