![]() |
#521 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam taki problem, który bardzo mnie denerwuje. Moja Simka mieszka w bloku. Problem stwarzają sąsiedzi, bo przychodzą w nocy do mojego mieszkania, kiedy Simka śpi, i w najlepsze oglądają sobie telewizję! Wchodzą do mieszkania pomimo tego, że drzwi mam zamknięte na ''wstęp tylko dla współlokatorów'', a moja Simka mieszka tam tylko z mężem. Da się coś zrobić, żeby odgonić sąsiadów od moich drzwi?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Reputacja: 16
|
![]()
Może naciśnij na nich "wyproś", albo coś takiego.
Możesz jeszcze założyć blokadę na drzwi. Jest chyba taka opcja "zablokuj drzwi". |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
|
![]()
Wypraszam ich, ale oni co noc wracają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
|
![]()
Mam taki problem techniczny, a właściwie nie mój, tylko mojej siostry. Mianowicie ostatnio zepsuł jej się PC, więc do naprawy, blabla i zmienili jej system na 7 (miała XP). No i teraz ma problem, bo nie działają jej simsy. Ja podejrzewam, że wystarczy ustalić zgodność z XP i wszystko będzie ok (uchodzę w mojej rodzinie za eksperta komputerowego
![]() ![]() Edytek: I jeszcze ja mam problem. ![]() ![]() ![]()
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 05.05.2012 - 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up:
1. Jakiego tam masz Windowsa? U mnie na siódemce nie mam ani ustawionego trybu zgodności, ani nic z tych rzeczy, a gra się włącza normalnie... I jeszcze pytanie: jak próbujesz włączyć u niej simy, to pojawia się w menedżerze zadań "sims2EP*.exe (albo "Launcher.exe")"?A jeśli tak, to to jakim czasie znika? A ja informatykom niezbyt wierzę. 2. Wydaje mi się, że może to być związane z trybem zgodności. Rozumiem, że bez niego gra Ci nie pójdzie? Ostatnio edytowane przez Liv : 06.05.2012 - 09:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
|
![]()
1. Właśnie jest 7, przy XP wszystko pięknie działało. Z tym procesem, to nie wiem, sprawdzę i napiszę.
![]() 2. Właściwie to nie pamiętam. ![]() ![]()
![]() |
#527 |
|
![]()
Ja można usunąć i czym są spowodowane bugi z drzwiami? Chodzi mi o to, że zostają otwarte i się nie zamykają. Nawet po kupnie nowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
|
![]()
Ojej kolejny problem. =w= Ja bez problemów chyba nie moge żyć. Simsy odpalaly mi sie normalnie... ale teraz... w ogóle nie działają. Płyta jest troche (bardzo) porysowana ale gra dzialała. Ostatnio wyjęłam płytę i teraz juz nie działa. Ma jedną sporą rysę ale niektóre są gorzej porysowane i dzialaja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: możliwe, ze tu jest odpowiedź.
A jak usunięcie tych plików nie pomoże, to najprawdopodobniej będziesz musiała wykombinować cracka, żeby gra chodziła bez płyty. kalafjor - ale w ogóle, czy przez dłuższy czas? I nawet gdy sim przez nie przejdzie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
|
![]()
Sim przechodzi przez drzwi i po prostu się nie zamykają i zostają otwarte na wieki! XD
Już od kiedyś mam taki bug. Możliwe, że to dlatego, że niektóre drzwi musiały być ustawiane kodem, ale to trochę bez sensu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|