|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Narutoman jak prosiłeś, oto i on! Nazwałam go ... mija czy jakos tak.
![]() ![]() ![]() Rozmiar chyba prawidłowy. I na zdjęciach widac ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jednoróg nawet całkiem ładny. Rozwalają mnie tylko te zęby.
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Eee tam... I tak wygląda switaśnie jak z bajeczki o lalce Barbie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czemu nie ma tematu opowiadamy jak gramy ze zwierzaków?
Wy to macie fajnie. Macie już zwierzaki a ja muszę czekać do jutra. Mam nadzieje, że jak przyjdę ze szkoły to prezent urodzinowy będzie już na moim biurku. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zęby mnie też trochę przerażają, ale dla mnie jest lepszy, nić ten biały ze zwiastunu.
VoyageFun nie widziałam cb, więc witam na forum. I wszystkiego naj, ze jutro masz urodziny. Zrobiłam jeszcze kota, ale go dam jutro lub za dwa dni. Teraz mi si.ę jakoś nie chce -.-
![]() |
#7 |
|
![]()
Miałam wielkie plany "dwie osoby, pies, kot i ze trzy konie", a tymczasem wzięłam na początek tylko ojca z synem, jedną klacz i jednego psa i już mam wrażenie, że to sporo i nie wiem, czym się najpierw zajmować
![]() EDIT: Po kolejnej godzinie gry mam ochotę usunąć dzieciaka i psa, a zostawić samego faceta z klaczą i jej źrebakiem, którego się spodziewa. Pies wciąż chodzi samotny. Kotów jeszcze nawet nie widziałam. Absorbujące te konie ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 19.10.2011 - 20:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
właśnie instaluje, już nie mogę się doczekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witam :D ja takze przesylam swoje foty z gry - jestem milosniczka koni dlatego duzo zdjec jest wlasnie robione konikom :D gra super:D jak znalesc jednorozcaa?
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [img]null[/img][img] ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us te koniki sa slodkie zwlaszcza jak sie tarzaja :D Ostatnio edytowane przez dancer : 19.10.2011 - 21:20 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A najlepsze jest to że wystarczy jeden zaniedbany zwierzak żeby opieka zabrała wszystkie nawet te które są na maxa zielone z radości.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|