|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
super
![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Wchodzisz w ustawienia zdjęć\filmów i tam wybierasz, czy panel ma być pokazywany czy ukrywany. Teoretycznie ta karta w opcjach jest podzielona na video i screeny, ale tylko teoretycznie, bo wielkość i jakość obrazu, oraz ukrywanie\pokazywanie panelu, są wspólne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
@Maszka A no witam witam
![]() ![]() Jakież ja mam już plany na rodzinke nooo... ajajaj pare godzin i już będzie git. :d |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dancer gdzie zgubiłeś/aś źrebaka, że na paru ostatnich zdjęciach nie ma go w rodzinie?
![]() ![]()
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 20.10.2011 - 04:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Maszka, dencer wielkie dzięki za zdjęcia konie słodziutkie jak zawsze
![]() anie_1981 widziałem takie ustawienia do filmów ale do zdjęć już nie :/ I jeszcze recenzja od Lazy Games Reviews Ostatnio edytowane przez Narutoman : 20.10.2011 - 08:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jag zdobędę wreszcie zwierzaki muszę mieć czarnego jednorożca
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Narutoman, a czytałeś mojego posta? napisałam chyba wyraźnie:
"Teoretycznie ta karta w opcjach jest podzielona na video i screeny, ale tylko teoretycznie, bo wielkość i jakość obrazu, oraz ukrywanie\pokazywanie panelu, są wspólne." Jak wybierzesz "pokaż Panel" w video, zdjęcia też takie będą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ale ja mam ustawiony ''Pokaż interfejs'' i tylko na filmach widać panel! Na zdjęciach już nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie zgubilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
hm mi natomiast, nie chca sie zainstalowac te akcesoria dla zwierzat ze store, dostepne przy rejestracji, pisze zebym spr czy mam uaktualniona wersje i ze sie nie udalo bla bla, przeciez musialam uaktualnic zeby mi sie zwierzaki zainstalowaly, nie czaje to jeszcze jedna jest jakas aktualizacja ?;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 158 (0 użytkownik(ów) i 158 gości) | |
|
|