![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
<_< Nie wypowiadam się na temat kłamstwa na forum, ja już powiedziałam że jeśli nie zobaczę screena to nie uwierzę.
|
![]() |
#533 |
Guest
|
![]()
Ja też nie wierzę! Miałam kilka razy tylko czerwonego smoka (i miał zawsze na imie Płomyk!) innych kolorów na razie nie widziałam.
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]()
hej gadacie tylko jak sie nim opiekować a wazne jest też żeby nie spalić domu bo kiedyś taki jeden u mnie pół domu podpalił.
Trzeba go ogrodzić na dworze i tylko jak chcecie sie z nim pobawić czy coś to otwperacie, załatwiacie, wychodzicie i zamykacie! ![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
Przykro mi nie mam scenów bo ta rodzina która miała te smoki przeprowadziła sie do Abrakadabrowa, i smoki nie poszły za nią. Ale mam noiwy wynalazek i jak tylko to zaobaczyłam to odrazu zdjęcia porobiłam a nie tak jak wtedy. teraz moge udowodnić że okładki z gry nie kłamią. moja simka gdy chciała rzucić czar piękna i bestia zmieniła się jej głowa na głowy osła. Dałabym zdjątka ale nie wiem jak, czy ktoś mi może powiedzieć? Ale moze nie musze bo może wam też tak sie zdarzyło?
Jak nie to mi pomożcie! |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]()
:lol:
![]() ![]() ![]() Wiesz co mysialinko? To już dobrze znamy, więc po co się trudzisz? NIE WIERZE W NIEBIESKIE SMOKI!!! |
![]() |
#537 |
Reputacja: 9
|
![]()
Niebieskich i zielonych smokow nie ma po drogie nie lubie jak ktos klamie <_<
#538 |
Guest
|
![]()
Ja nie pisałam że wierze w zielone smoki, Bo ja od dawna wiem że one nie istnieją!!!! Przecież sama treść posta mówi że nie wierze w zielone smoki!!!
![]() |
![]() |
#539 |
Reputacja: 9
|
![]()
Nie chce byc wredna ale Mysialinka moze nam wszystkim powiesz jak wedlug Ciebie nazywa sie "niebieski smok"
#540 |
Guest
|
![]() ![]() jeszcze jedno pytanko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
|
|