Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.06.2004, 21:02   #531
Zong
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy to dziwne czy normalne....
Miałam pożar, spłonęła simka, sprzątaczka na schodach stała w ogniu, niewiedziała co robić, później zniknęła i musiałam znów dzwonić po nią, a strażak normalnie stał se w ogniu i gasił pożar. :lol:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.06.2004, 21:09   #532
likagirl
Guest

Domyślnie

O jej! Naprawde dziwne!!Strażak w ogniu?Kto by pomyslał.... <_< To normalne zjawisko, bo nawet w simsach strażaki noszą specjalne skafandry (czy co) :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2004, 22:47   #533
Lilu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Jun 24 2004, 10:09 PM
O jej! Naprawde dziwne!!Strażak w ogniu?Kto by pomyslał.... <_< To normalne zjawisko, bo nawet w simsach strażaki noszą specjalne skafandry (czy co) :wacko:
i po co tyle ironii ? <_<
ja np. dopiero niedawno zauważylam, że simy mają hemoroidy i śmiesznie łapią siem za tyłki... :lol: ...
a gram naprawdę długo...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 05:47   #534
Harimatris
Guest

Domyślnie

No właśnie te 'hemoroidy' to tylko raz albo dwa mi się przydarzyły, a ja lubię poznęcać się nad Simami, więc może ktoś mi powie, co robić, żeby powstały?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 11:49   #535
Zizej
Guest

Domyślnie

ehh ja kiedyś zrobiłam cosik takiego:

zbudowałam małe pomieszczonko na 9 kratek powsadzałam tam kodem move_objects on moje simki i dałam taką race i zrobiłam konkurs :
kto ostatni zginie jak przyszli sąsiedzi to ich tesh powsadzalam...zrobilam moja rodzinke i rodzinke mojej kuzynki akorat 8 osob+ maly chlopiec sąsiad potem jak sie spalila moja mama [ahh ] to dalam jeszcze taka sasiadke...i kto sie ostatni spali??? chlopiec bo spał ja sie spaliłam przed ostatnia ale zginęłam 2 razy bo mój wujek poprosił śmierć żebym zostałą :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 11:59   #536
Lilu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Harimatris@Jun 25 2004, 06:47 AM
No właśnie te 'hemoroidy' to tylko raz albo dwa mi się przydarzyły, a ja lubię poznęcać się nad Simami, więc może ktoś mi powie, co robić, żeby powstały?
ja zabralam je na zimowisko ( wakacje) w strojach kąpielowych... :lol:
pomogło...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2004, 12:49   #537
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

a ja nie musiałam tak zrobić :lol: raz mi sie zablokowało coś i jak byli na plaży to sie czuli jakby byli ubrani w stroje zimowe i na odwrót :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2004, 22:23   #538
Zong
Guest

Domyślnie

Raz miałam głupią sytuację:
Moje wszystkie simy mają super domki, dom Papużek tez był niezły, ale tam wszystki simy jakby się "zbierały"- jeden miał ciasto, drugi już zasnął, trzeci się zesikał, czwarty chciał, piąty stał, sprzątaczka z fachowcem też stali. A te simy przecież miały lepsze, większe domki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2004, 16:19   #539
Kara91
Guest

Domyślnie

Mam sima simke dwujke dzieci i 3 koty.Jadno dziecko (zuzia)nagle gdy wruciła ze szkoły stanąła w miejscu i stała.miała wszystko czerwone.wkońcu przyszła po nią śmierć rodzina strasznie to przeżyla -_-
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2004, 20:42   #540
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi z grobów u Ćwirów zaczęły wychodzić striptizerki, striptizerzy, ogrodnik, bufetowy(za każdym razem zabierał mi 150$ ), wróżka ze Starówki i simy z innych rodzin Tak co noc <_< Wreszcie sprzedałem groby i po kłopocie

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania