![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
O jej! Naprawde dziwne!!Strażak w ogniu?Kto by pomyslał.... <_< To normalne zjawisko, bo nawet w simsach strażaki noszą specjalne skafandry (czy co) :wacko:
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ja np. dopiero niedawno zauważylam, że simy mają hemoroidy i śmiesznie łapią siem za tyłki... :lol: ![]() a gram naprawdę długo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]()
No właśnie te 'hemoroidy' to tylko raz albo dwa mi się przydarzyły, a ja lubię poznęcać się nad Simami, więc może ktoś mi powie, co robić, żeby powstały?
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
ehh ja kiedyś zrobiłam cosik takiego:
zbudowałam małe pomieszczonko na 9 kratek powsadzałam tam kodem move_objects on moje simki i dałam taką race i zrobiłam konkurs : kto ostatni zginie jak przyszli sąsiedzi to ich tesh powsadzalam...zrobilam moja rodzinke i rodzinke mojej kuzynki akorat 8 osob+ maly chlopiec sąsiad potem jak sie spalila moja mama [ahh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pomogło... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
a ja nie musiałam tak zrobić :lol: raz mi sie zablokowało coś i jak byli na plaży to sie czuli jakby byli ubrani w stroje zimowe i na odwrót :lol:
|
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]()
Raz miałam głupią sytuację:
Moje wszystkie simy mają super domki, dom Papużek tez był niezły, ale tam wszystki simy jakby się "zbierały"- jeden miał ciasto, drugi już zasnął, trzeci się zesikał, czwarty chciał, piąty stał, sprzątaczka z fachowcem też stali. A te simy przecież miały lepsze, większe domki... |
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
Mam sima simke dwujke dzieci i 3 koty.Jadno dziecko (zuzia)nagle gdy wruciła ze szkoły stanąła w miejscu i stała.miała wszystko czerwone.wkońcu przyszła po nią śmierć rodzina strasznie to przeżyla -_-
|
![]() |
![]() |
#540 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi z grobów u Ćwirów zaczęły wychodzić striptizerki, striptizerzy, ogrodnik, bufetowy(za każdym razem zabierał mi 150$
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|