![]() |
#531 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
Pomocy! Jak zrobic to z tymi gablotami zeby mozna bylo cos wyszlifowac ?? wogole nie wiem o co w tym chodzi podajcie przyklad jakiegos ukladu
|
![]() |
![]() |
#533 |
Reputacja: 11
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53236
![]() Po prostu kupujesz największą gablotę i układasz na niej w dowolnej konfiguracji różnie wyszlifowane kamienie, które sim ma w wyposażeniu. Potem wciskasz guzik - nieodwracalną trans..costam i już. Efekt zależy od ułożenia, ale to już trzeba samemu dojść bo porady dane w w/w temacie nie zawsze się sprawdzają. A ktoś wie jaką aktualizację zawierają WP? Chcę sciągnać coś ze store a pisze że do tego wymagana aktualizacja 1.5.0.002000 i niewiem teraz czy ściągać czy nie. Pytanie takie głupie bo gram na lapku bez możliwosci dostępu do neta i mogę polegać tylko na zaktualizowanych oficjalnych dodatkach a płytce. NA jeszcze nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
|
![]()
Jeśli dobrze pamiętam, po WP zaktualizowało mi się do 2.2., głowy nie daję, ale chyba jakoś tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
Dzieki ;]
Mam pytanie dlaczego nie mam efektow specjalnych czy moglam cos wylaczyc w opcjach?? |
![]() |
![]() |
#536 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
Dostałem od koleżanki jakiegoś Sima .sims3pack, ale chciałbym go edytować. Jest jakaś możliwość? Dodam, że wyświetla mi się on w dowolnym nowym zapisie w liście rodzin ze skrzyni.
|
![]() |
![]() |
#538 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie odnośnie misji "Świątynia Niebios" w Chinach - Shang Simla.
Moja Simka Bogusia podjęła się tej misji na kilka godzin przed końcem wakacji... zanim pojadę z powrotem do Chin chciałem wiedzieć, czy aby wykonać tę misję należy mieć 10 poziom w Sim Fu?
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
Mój sim ostatnio uczył się fotografowania z książki kupionej w Egipcie. Za każdym razem, gdy zdobył jeden punkt umiejętności wyskakiwał komunikat: "..., aby poznać nowe tematy zajrzyj do dziennika fotografii..." czy jakoś tak. I choćby to było najgłupsze pytanie świata to je zadam. Gdzie znajdę ten dziennik?
|
![]() |
![]() |
#540 |
Guest
|
![]()
Alicja to tak nacisnij "J" i wyskoczy ci się okienko poszukaj tam Fotografowanie
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|