Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2011, 17:32   #531
Czyniąca_Hałas

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy z misjami

On [klucz] leży za szopą. Jak masz schodki, to odwróć kamerę i on tam będzie.
Czyniąca_Hałas jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.04.2011, 09:34   #532
Immorte
Guest

Hej wszystkim!
Mam problem z misją w Egipcie, muszę się włamać do komputera przywódcy MorcuCorp, więc miałam problemy z przejściem przez trzy poziomy, te kombinacje płytek itp. no ale mi się udało, z pomocą tego forum, dzięki!
Ale! Mimo, że znalazłam komputer przywódcy (tak mi się wydaje) i jest na nim komenda Hackuj, to niestety moja Simka tylko chwilkę coś tam postuka, wyskakuje komunikat, że zarobiła 0 simoleonów () no i tyle, misja mi się nie zalicza, a mogę hackować bez końca. Czytałam tu wcześniej, że komputer powinien mi się podświetlić, jakoś zaznaczyć swoją nadrzędną rolę w tej misji, ale niestety, u mnie się to nie pojawią. I próbowałam zbliżyć się do komputera jak najbardziej i chwilę poczekać, ale to też nie przyniosło skutku. Pomożecie???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2011, 10:58   #533
Owl Finch

Reputacja: 11

A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2011, 11:39   #534
Immorte
Guest

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
Obok komputera stoją dwie skrzynki, wzięłam sobie stamtąd wszystko, ale misja polegała tylko na zhackowaniu komputera, nic nie musiałam przynosić i wkładać do skrzynki.
Czy jest jakieś inne pomieszczenie, do którego powinnam się dostać? Bo aktualnie jestem w takim,że pod ścianą stoi dużo komputerów, na kolejnej ścianie stoją dwie skrzynki, półka z książkami i ten komputer, który mogę zhackować, a na kolejnej jest kilka półek z książkami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.04.2011, 17:03   #535
Owl Finch

Reputacja: 11

Hmmm, nie do końca pamiętam jak to jest z tymi pomieszczeniami, ale to dziwne, że nie miałaś żadnej paczki, żeby wrzucić do pudełka... W każdym razie komputer do hackowania jest w małym pomieszczeniu, za salą gdzie są skrzynki i dużo komputerów.
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2011, 17:24   #536
Chocolate
Guest

Chcę pomóc wszystkim którzy mają znaleźć czerwone pluskwiaki i inne chrząszcze. Miałam taki sam problem! Na mapie są, a na ziemie nie. Gdzie ich szukać? Ja zawsze stosuję taką metodę:
1. Klikam na najbliższy obrazek żuka.
2. Oddalam odrobinę.
3. Przyspieszam do 3 (możecie sobie darować)
4. Czekam
5. Najczęściej po chwili pojawiają się żuki.

I już.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2011, 23:49   #537
eweka11676
Guest

Witam . Przeszukałam cały temat i nie znalazłam odpowiedzi, robię misję w Egipcie o nazwie Drugi Relikt , jestem obecnie w piramidzie z tą wodą (nie pamiętam nazwy) i nie umiem znaleźć kluczu do serca wodnej świątyni (druga części piramidy) .Proszę o pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.07.2011, 11:41   #538
jaja

Poszukajcie poradnika do gry w necie, wszystkie misje są tam krok po kroku opisane. Nie pamiętam co prawda z jakiej stronki ściągnęłam, ale na pewno na gry-online.pl jest dostępny (płatny). W ogóle polecam poradniki, lepiej samemu poszukać a nie czekać aż ktoś odpisze

A jeśli ktoś nie chce płacić za poradnik w pdf, może sobie wydrukować (choć to pewnie wyjdzie drożej), oto link:

http://issuu.com/superthesims/docs/ts3.ep1.guide

Ostatnio edytowane przez jaja : 25.07.2011 - 12:39
jaja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.07.2011, 12:45   #539
eweka11676
Guest

i jaka to jest gra z poradnikiem właśnie żadna i szybko się nudzi i jeszcze mam płacić za to bo nie umiem znaleźć 1 klucza , dzięki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.07.2011, 17:01   #540
jaja

A kto Ci każe przeczytac poradnik od deski do deski?? sprawdź to czego nie wiesz...
jeśli jeszcze ktoś ma problem mogę przesłać ewentualnie na maila ten poradnik, możecie wyslac adres na moje pw, nie ma problemu

Ostatnio edytowane przez jaja : 25.07.2011 - 17:05
jaja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania