![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim!
![]() Mam problem z misją w Egipcie, muszę się włamać do komputera przywódcy MorcuCorp, więc miałam problemy z przejściem przez trzy poziomy, te kombinacje płytek itp. no ale mi się udało, z pomocą tego forum, dzięki! Ale! Mimo, że znalazłam komputer przywódcy (tak mi się wydaje) i jest na nim komenda Hackuj, to niestety moja Simka tylko chwilkę coś tam postuka, wyskakuje komunikat, że zarobiła 0 simoleonów ( ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Reputacja: 11
|
![]()
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czy jest jakieś inne pomieszczenie, do którego powinnam się dostać? Bo aktualnie jestem w takim,że pod ścianą stoi dużo komputerów, na kolejnej ścianie stoją dwie skrzynki, półka z książkami i ten komputer, który mogę zhackować, a na kolejnej jest kilka półek z książkami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hmmm, nie do końca pamiętam jak to jest z tymi pomieszczeniami, ale to dziwne, że nie miałaś żadnej paczki, żeby wrzucić do pudełka... W każdym razie komputer do hackowania jest w małym pomieszczeniu, za salą gdzie są skrzynki i dużo komputerów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]()
Chcę pomóc wszystkim którzy mają znaleźć czerwone pluskwiaki i inne chrząszcze. Miałam taki sam problem! Na mapie są, a na ziemie nie. Gdzie ich szukać? Ja zawsze stosuję taką metodę:
1. Klikam na najbliższy obrazek żuka. 2. Oddalam odrobinę. 3. Przyspieszam do 3 (możecie sobie darować) 4. Czekam 5. Najczęściej po chwili pojawiają się żuki. I już. |
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poszukajcie poradnika do gry w necie, wszystkie misje są tam krok po kroku opisane. Nie pamiętam co prawda z jakiej stronki ściągnęłam, ale na pewno na gry-online.pl jest dostępny (płatny). W ogóle polecam poradniki, lepiej samemu poszukać a nie czekać aż ktoś odpisze
![]() A jeśli ktoś nie chce płacić za poradnik w pdf, może sobie wydrukować (choć to pewnie wyjdzie drożej ![]() http://issuu.com/superthesims/docs/ts3.ep1.guide Ostatnio edytowane przez jaja : 25.07.2011 - 12:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
i jaka to jest gra z poradnikiem właśnie żadna i szybko się nudzi i jeszcze mam płacić za to bo nie umiem znaleźć 1 klucza
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Reputacja: 10
|
![]()
A kto Ci każe przeczytac poradnik od deski do deski?? sprawdź to czego nie wiesz...
![]() ![]() jeśli jeszcze ktoś ma problem mogę przesłać ewentualnie na maila ten poradnik, możecie wyslac adres na moje pw, nie ma problemu ![]() Ostatnio edytowane przez jaja : 25.07.2011 - 17:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|