![]() |
#531 |
Reputacja: 16
|
![]()
Sue po urodzinach na istotę pełzającą Ashtona wyjechała na krótkie wakacje do Francji.
![]() Chciała poznać smak przygody, więc szukała zleceń. ![]() Chwilę potem znalazła zlecenie od pewnego sprzedawcy. Jakiś Francuz podniecał się obok sklepu osobistością jaka zawitała do Champs Les Sims. ![]() Tutaj już Sue siłuje się z ciężkim kluczem w kształcie serca. ![]() Tutaj widzimy zachwyt malujący się na jej twarzy. ![]() Nie grałem długo, bo nagle nie mogłem nigdzie nacisnąć. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#532 |
Guest
|
![]()
no pewnie że są,
nawet nie wiesz jak to idiotycznie wygląda,gdy trzech paparazzi robi zdjęcia namiotu,w którym śpi Twój znany sim robią zdjęcia pod każdym kątem i z każdej strony |
![]() |
![]() |
#533 |
|
![]()
Może chcą trójwymiarowy model?
![]() Robiliby tak simce zdjęcia dookoła to mogliby ją sklonować jeszcze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]()
Znaczy się ja poszłem simką na cmentarz w Egipcie (myślałem,że coś tam jest xd) a tutaj nagle jakaś rodzinka i 3 paparazzi.Gdy szłem na dół i oni za mną wszyscy i było,że ta rodzinka wybierała polecenie "zrób zdjęcie" a gdy oni robili zdjęcie to jeszcze paparazzi robili zdjęcie...W Chinach to samo.Śpię sobie w Akademi Feniksa w namiocie,a tutaj pstryk pstryk...A w Francji to jest ta nektarnia.Idę se tam na dół(do tego gdzie potrzebny jest klucz chyba,bo go nie miałem.) A inni za mną i se rozmawiają tam...Wiecie jakie to wkurzające,jak sztuczny tłum...
Ostatnio edytowane przez Porando : 02.01.2011 - 11:28 |
![]() |
![]() |
#535 |
Reputacja: 10
|
![]()
Saheli019 - Mała Esmeralda ma wręcz zabójcze spojrzenie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]()
Cholera, Antonia umarła. Odechciało mi się grać w Simsy. Jeszcze do żadnego Sima tak się nie przywiązałem. W sumie, grałem nią aż 3 miesiące, więc...
Chyba ją kiedyś ożywię. ![]() Tutaj chłopak pociesza jej wnuczkę. ![]() Co do tych wyjazdów, to moja Simka spała w tej budce aktora, czy jakoś tak. Irytowało mnie to ogólnie, bo wszyscy do niej wchodzili i musiałem każdego wypraszać. Starałem się szybko wbić 3 poziom wizy na domek. Ogólnie te przyczepy są fajne, te gwiazdorskie sceny... ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
|
![]()
Ja moich ludzi w BP ciągle odmładzam. Anastazja i Jason już dawno powinni wąchać kwiatki od spodu, a oni ciągle są dorośli, nawet nie starzy. Na moim zapisie w Sunset Valley raczej nikogo nie odmładzam, czasami o parę dni, bo nie chcę, żeby rodzice stali się starzy przed tym, jak dzieciaki staną się dorosłe. Ja raczej nie wskrzeszam, raczej opóźniam efekty starzenia... Jedyny Sim, którego wskrzesiłam to Eric Darling, zmarły mąż Agnieszki Zadek (Sunset Valley). Jakoś tak szkoda mi się jej zrobiło i wskrzesiłam jej męża. Nawet mi nie podziękowała, może wolała, jak był trupem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
|
![]()
Dodam parę zdjęć, zanim znów wpadnę w wielki wir nauki i programowania..
Moja wampirzyca Julia wyprowadziła się od rodziców i zamieszkała z Woganem Hemlokiem. Poznali się całkiem niedawno, ale od razu przypadli sobie do gustu. Wogan maksymalnie rozwinął grę na kontrabasie, Julia postanowiła założyć z nim zespół. Na razie zleceń brak. ![]() Wogan oczywiście, podobnie do Julii jest wampirem. Woli jednak sok plazmowy niż krew niewinnych simów. ![]() Julia zaszła w ciążę z Woganem, a on wyznał jej dozgonną miłość i poprosił o rękę. Wampirzyca oczywiście się zgodziła. Wkrótce wzięli krótki ślub prywatny. Zastanawiam się nad przeprowadzeniem ich do domku, jakoś nie pasuje mi mały berbeć biegający po tym apartamentowcu. ![]() Mały bonusik. Julia i jej niesamowicie szybki bieg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
BaXx ortografia się kłania, a tak po za tym to każdy (chyba) który gra w simsy wie o tym.
|
![]() |
![]() |
#540 |
|
![]()
Sue wróciła szybko do domu przez głupi błąd w tej zasranej Francji. Nie dało się nigdzie w grobowcu nacisnąć. Ani na podejdź tu, ani na przejdź przez drzwi. Gdy robiła u kogoś okazje i naciskała np. przynieś zdjęcie, to interakcja u góry się pojawiała, a potem szybko znikała.
![]() Na miejscu czekał na nią już ukochany synek. ![]() Tutaj Ashton już w stanie pełzającym. ![]() Czy nie uważacie, że pieluszka Ashtona w gwiazdki jest strasznie seksi? xDD ![]() Miejmy tylko nadzieję, że wyrośnie na pięknego złodzieja niewieścich serc. ![]() Cały czas mam okazję przywrócenia, któregoś z facetów do życia... Pomysły? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|