![]() |
#531 |
Reputacja: 10
|
![]()
feministh41, a wystarczyło poszukać parę stron wcześniej:
http://www.forum.thesims.pl/showpost...&postcount=498 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#532 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1 - Kram Wiejski to już było wyżej 2,3 i 4 - spacery i łowy w lesie + jeśli sim ma cechę poszukiwacza przygód wyrusz na przygodę w lesie. O zbroi anielskiej: obrona: 9 ciężar: 1 Według legendy św. Jakub ją nosił i przez dwadzieścia lat nie przegrał w niej ani jednej walki. Nastrójnik: siła Jakuba - czas trwania: dopóki nosisz zbroję, bonus: +20. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nom bylem w lesie i szukałęm z 2h i nic... tylko kamienie many itp. Tak jak Searle napisała żebym wymieniał kawałki mięsa jednorożca 5x za kawałek ;] Jak dostane mięso?;p Gdzie znajde tego kupca gdzie wymieniam mięso ![]() Mam misje "Czas Wolny" Searle można prosić o odpowiedz?:d i każdego kto wie... Ostatnio edytowane przez feministh41 : 04.05.2011 - 19:33 |
|
![]() |
![]() |
#534 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak bardzo Tobie zależy to możesz się pobawić handlując z krajami (za pomocą statku). By uzyskać w końcu ten Tajemniczy Fragment Metalu będziesz musiał się natrudzić:
za 2 x Fosfor otrzymasz Magiczny Proszek w Kupczycach za 4 x Magiczny Proszek otrzymasz Tajemniczą Część Maszyny w Mechanowie za 3 x Tajemniczej Części Maszyny otrzymasz Mięso Jednorożca w Skromborgu za 5 x Mięso Jednorożca otrzymasz Tajemniczy Fragment Metalu w Gastrawinie |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
Powiedzcie mi moi drodzy jak to jest:
ukończyłam pierwszą ambicje: Nowe poczatki odblokowało to dwie nowe, ale tam jest takie same królestwo znów do budowy... i pykacie od nowa wszystkie te same misje?? nie powiem, ze mnie to troszke zdemotywowało znów rycerz, potem kowal, zielarka itd... ? |
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
też robię tą misję i mam taki problem że mogę tą leżącą beczkę tylko oglądać. kiedy nasuwam kursor na te stojące nie ma żadnych opcji. tak samo z niektórymi ziołami, zwłaszcza tymi w cieniu, nie mogę ich teraz zbierać. Czy to jest jakiś błąd gry?
|
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]()
Bardzo możliwe... Ja też miałam z tą misją problem, ale jakoś po jakimś czasie klikania, chodzenia po plaży i łowienia ryb mi zaliczyło
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
Misja "Śmierć Awatar"
Jak mam komuś kto jest na placu ćwiczeń dać napitek? To przyjaciel w związkach a w EQ mam dzban z napitkiem |
![]() |
![]() |
#540 |
Guest
|
![]()
ale czy kursor był szary kiedy chciałaś kliknąć na beczki? chodzę na tą durną plażę kolejny i kolejny dzień i nic się nie zmienia oprócz tego że zaczęła mi spadać ocena misji, bo "nie wykonuję zadań". Ma ktoś może jeszcze jakąś sugestię jak rozwiązać problem z tymi głupimi beczkami?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|