![]() |
#541 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam trzy niezgorsze rzeczy o moich simach:
1. Za kazdym razem gdy moje simy użyją Łoża Sercowego w wiadomy sposób rodzi im siędziecko (zawsze... ) 2. Po każdym powrocie z dzielnicy Showbiznesu mój sim otrzymuje nagrodę Simmy 3. Gdy dzwoniłam ostatnio po ogrodnika przybyło ich aż trzech. Ah, mam jeszcze kota, który zawsze gdy zdobywa nagrodę biegnie niosąc samodzielnie nagrodę w pyszczku i ustawia ją na półce (wklejęzdjęcia innym razem)
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
Mi sie zdarzyła bardzo śmieszna historia która miała miejsce bardzo dawno!!!
Moja simka zawołała pieska do kąpieli. Pies oczywiście zaraz sie dał wykąpać (choć nie zawsze chce ) !! Jak go umyłam to musiałam go wysusyć no ale moja simka obruciła sie tyłem do psa no i suszyła cień !!! Wzięła suszarke no i obrucila sie i suszyła cień psa a nie go!!! Póżnej już jak wysuszyla cień to go musiała zdjąć z tej my ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
Sahem a domek był ściągnięty czy nie?? Bo ja sobie ściągnełem i mi wychodziły postacie z tej okolicy i dzwoniły do drzwi??
|
![]() |
![]() |
#545 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, ten co stał. A bo co?
![]()
![]() |
#546 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#547 |
Guest
|
![]()
U mnie tez bylo duzo takich przypadkow... Np: zdarzylo mi sie to samo co Issley_Miorck... Przyjechal sobie naukowiec z pracy i nagle wyskakuje okienko ze zarobil 100000000000 simoleonow... a po sekundzie ze to nieprawda :mellow:
a ja juz mialam sobie kupic za ta kase nowy dom ![]() ![]() ![]() jednak mam bardzo dziwny przypadek... pewnego dnia gdy gralam w simsy moja babka zginela... z jakiego powodu to ja nie wiem ![]() normalnie sobie gram, mysle czy moze zrobic pietro, bo zaczeli (ona z z mezem i chyba dzieci miala) sie nie miescic. musialam dac schody... nie moglam bo ona mi stala na drodze. akurat gdy byla w drzwiach wpisalam kod by ja przeniesc i przenioslam do przedpokoju, usunelam drzwi i dalam schody. a ta nagle zaczela cos krzyczec, skakac, machac rekami i sie zwinela... a po sekundzie zamiast jej jest urna :o probowalam w innych domach to zrobic ale sie nie udalo :/ zgarzylo sie to komus? -------------------------------------------------------------------------------------------- Viola pozdrawia ![]() Gdzies miedzy switem a dniem szukaj mnie... |
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
![]()
WOW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
Mi też jedna się śmieszna historyjka zdarzyła. Miałam rodzinę o jakimś nazwisku.
1 ciocia: Sali 2:kot: Salem No i Sali raz nie poszła do pracy odbiera telefon a tu: Salem nie przyjechała do pracy traci stanowisko. Klikam na babkę a ona nie straciła awansu ![]() Foczki |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]()
eee mnie to nie rozbawilo
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|