Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.07.2004, 22:00   #541
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja mam trzy niezgorsze rzeczy o moich simach:
1. Za kazdym razem gdy moje simy użyją Łoża Sercowego w wiadomy sposób rodzi im siędziecko (zawsze... )
2. Po każdym powrocie z dzielnicy Showbiznesu mój sim otrzymuje nagrodę Simmy
3. Gdy dzwoniłam ostatnio po ogrodnika przybyło ich aż trzech.

Ah, mam jeszcze kota, który zawsze gdy zdobywa nagrodę biegnie niosąc samodzielnie nagrodę w pyszczku i ustawia ją na półce (wklejęzdjęcia innym razem)

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.07.2004, 08:26   #542
ruda
Guest

Domyślnie

Mi sie zdarzyła bardzo śmieszna historia która miała miejsce bardzo dawno!!!

Moja simka zawołała pieska do kąpieli. Pies oczywiście zaraz sie dał wykąpać
(choć nie zawsze chce ) !! Jak go umyłam to musiałam go wysusyć no ale moja simka obruciła sie tyłem do psa no i suszyła cień !!! Wzięła suszarke no i obrucila sie i suszyła cień psa a nie go!!! Póżnej już jak wysuszyla cień to go musiała zdjąć z tej my jni No ale oczywiście zamiast sie obrucić sie do psa to zamiast go to jakby unosiła jego cień no i ten pies jakby spadał bo on sie ruszał i szedł coraz niżej na ziemie a ja og nawet nie dotknęłam !! To była bardzo fajna historia szkoda że nie umiem twgo tak opowiedzieć jak naprawde było !! Znaczy tak to było ale tego sie tak nie da opisac trzeba to przeżyć !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 09:09   #543
Księżniczka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Sahem@Jul 2 2004, 09:42 PM
Mi z grobów u Ćwirów zaczęły wychodzić striptizerki, striptizerzy, ogrodnik, bufetowy(za każdym razem zabierał mi 150$ ), wróżka ze Starówki i simy z innych rodzin Tak co noc <_< Wreszcie sprzedałem groby i po kłopocie
O, boshe
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 15:25   #544
Foczki
Guest

Domyślnie

Sahem a domek był ściągnięty czy nie?? Bo ja sobie ściągnełem i mi wychodziły postacie z tej okolicy i dzwoniły do drzwi??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 15:32   #545
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Nie, ten co stał. A bo co?

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2004, 15:36   #546
Issley_Miorck
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by ela@Jan 23 2004, 07:46 PM
A u mnie sie zdazlo ze sim mial prace naukowca......No i jak przyjechal z pracy byl taki komunikat: Ze moj sim cos zrobil i wydrukowali to w gazecie i bylo napisane ze ta gazta wyplaca mu 100000000000 Tyle zeralbo i wiecej a potem bylo napisane ze gazeta oszukuje....BUUUU
Mi też się tak zdażyło, chodziło o udowodnienie istnienia UFO, tyle że to było kłamstwo czy coś w tym stylu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 09:56   #547
Violaa
Guest

Domyślnie

U mnie tez bylo duzo takich przypadkow... Np: zdarzylo mi sie to samo co Issley_Miorck... Przyjechal sobie naukowiec z pracy i nagle wyskakuje okienko ze zarobil 100000000000 simoleonow... a po sekundzie ze to nieprawda :mellow:
a ja juz mialam sobie kupic za ta kase nowy dom podobno mojej siostrze zdarzyl sie tez numer z fachowcem jakos go przypadkiem zabila a pozniej przychodzil duch fachowca, gdy zadzwonila...
jednak mam bardzo dziwny przypadek... pewnego dnia gdy gralam w simsy moja babka zginela... z jakiego powodu to ja nie wiem takie cosik:
normalnie sobie gram, mysle czy moze zrobic pietro, bo zaczeli (ona z z mezem i chyba dzieci miala) sie nie miescic. musialam dac schody... nie moglam bo ona mi stala na drodze. akurat gdy byla w drzwiach wpisalam kod by ja przeniesc i przenioslam do przedpokoju, usunelam drzwi i dalam schody. a ta nagle zaczela cos krzyczec, skakac, machac rekami i sie zwinela... a po sekundzie zamiast jej jest urna :o probowalam w innych domach to zrobic ale sie nie udalo :/
zgarzylo sie to komus?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Viola pozdrawia

Gdzies miedzy switem a dniem szukaj mnie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 11:15   #548
naughty
Guest

Domyślnie

WOW :o ALE PRZYGODY MI TEZ SIE JAKIES ZDAZAJA PAMIETAM ZE PRZYSZED DO MNIE MIS NIEJADEK DO DOMU I LECIALA MUZA A ON ZACZOL TANCZYC
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 14:24   #549
Foczki
Guest

Domyślnie

Mi też jedna się śmieszna historyjka zdarzyła. Miałam rodzinę o jakimś nazwisku.
1 ciocia: Sali
2:kot: Salem
No i Sali raz nie poszła do pracy odbiera telefon a tu: Salem nie przyjechała do pracy traci stanowisko. Klikam na babkę a ona nie straciła awansu Ale mój kot stracił. Śmieszne?? :lol: Pozdrawiam wszysktich ^_^

Foczki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2004, 15:08   #550
likagirl
Guest

Domyślnie

eee mnie to nie rozbawilo
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania