|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To może my źle myślimy!
Porwanie Belli nie było u Dona, tylko u Ćwirów. W końcu Ćwirowie mają teleskop... To było tak: Bella zaprosiła do siebie Dona. Poszli oglądać gwiazdy, ale w pewnym momencie przyleciało UFO i ją porwało. Świadkami stali się Mortimer i Kasandra (mają to wspomnienie; oprócz Aleksandra, bo był jeszcze małym dzieckiem i nie wszedł na dach xD). A Don nie ma tego wspomnienia, ponieważ nie był na swojej parceli. Co myślicie? |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za duze wydziwnianie ;] Bez bajeczki.. po prostu porwano Belle a to wspomnienie mają Kasandra i Mortimer bo są jej rodziną, Don nie bo ani to brat, ani to mąż..
Twórcy po prostu usuneli ją z rodziny Ćwir ale nie na zawsze bo ktoś tam pisał ze do niego w Miłowie przychodziła.. Twórcy zapewne zrobili to szybko a Bella pewnie wróciła, zrobili to zeby zrobić coś dla zabawy fanów ;D A i tak utrzymuje że KW jest miniMiłowem ;] Wątpie żeby byli u niej bo żadnego dowodu nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
A ja tam dalej myślę, że po prostu twórcy zrobili coś szybko i że tak powiem: 'na odwal', żeby było ciekawiej i nie zastanawiali się nad logicznym wytłumaczeniem zaginięcia Belli. 'A niech sobie gracze myślą i kombinują jak to mogło się stać...'. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Coraz bardziej wydaje mi się że K.W. wzgórza to tak jak Dziwnowo tylko że Dziwnowo było bardziej nagłośnione że to tam może być bella. A i tak z
Dziwnowem wyszedł pic na wodę foto montaż. "Najciemniej jest zawsze pod latarnią" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
GaGasz, a jaki masz dowód, że to stało się u niego?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No choćby zdjęcia ; ) Praktycznie mogą nic nie znaczyć no ale przynajmniej coś jest. Nie ma żadnego innego(tzn. po za zdjęciami) dowodu na to że było u Dona czy u Belli..
Anique , to była ironia? :> "A ja tam dalej myślę, że po prostu twórcy zrobili coś szybko i że tak powiem: 'na odwal', żeby było ciekawiej i nie zastanawiali się nad logicznym wytłumaczeniem zaginięcia Belli. 'A niech sobie gracze myślą i kombinują jak to mogło się stać...' " No ja też tak sądze..xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia mogą być pozorowane np.tak jak to http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cbd.html.Mogli zrobić je wcześniej przed porwaniem dla zmyłki
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |