![]() |
#541 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muisz zatrudnić sprzedwacę, to logiczne, że ktoś musi ich nakłaniac do kupna =]
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
|
![]()
No to zatrudnij tego sprzedawce, to logiczne...
Powinno pomóc! ![]()
![]() |
![]() |
#544 |
|
![]()
Najlepiej zatrudnij pracownika, który będzie miął złota rangę sprzedawcy i przydziel mu sprzedawanie towarów. On szybko będzie namawiał klientów do zakupu i w bardzo szybkim tempie będziesz zdobywać gwiazdki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Guest
|
![]()
Ok spróbuję, ale obawiam się, ze to ogólny błąd interakcji kupowania na tej parceli. Jak tylko będę mogła pograć w WB i to przetestuję na sprzedawcy, dam znać jak poszło.
|
![]() |
![]() |
#546 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie do tego dodatku - raz widziałem że w pasku pragnień mojego sima było pragnienie - toaletka do makijażu tą rzecz chce kupić.
Szukałem w trybie kupowania lecz nie mogłem znaleźć :/ Poda mi ktoś w jakim katalogu się to znajduje? ------------------------------------------------------------------------------------ WIDZEW RTS! |
![]() |
![]() |
#547 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Stoły > inne - chyba, bo 100% pewności nie mam. Równie dobrze mogą być w krzesła > inne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bjork ma racje klikasz folder Stoły > inne > i są trzy toaletki (przynajmniej ja tak mam bo mam wszystkie dodatki)
![]() ![]()
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
dzienks bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]()
Hi mam problem nie działa mi ta ramka do the sims 2 na kody a kiedys mi dzialala spr. wszystkie chyba juz strony itp. i wszystko co tam pisali robilam i d*** nie działaja co moglam zrobić nie tak plis ppiszcie na gg 6857201 nawet jak będę niedostępna z gory dzieki za błędy przepraszam.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|