![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
Ja wiem, że skunks istnieje, ale to znaczy, że ten szop to ściema?
|
![]() |
![]() |
#543 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szop jest chyba w pierwszej serii The Sims i dochodzi w dodatku Zwierzaki (z angielskiego: Unleashed).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
Mam Mały problem wpisałam kod którym można sterować zwierzakiem kazałam mu się odprężyć i się odprężył ale jak chciałam żeby przestał to przestał dopiero po kilku godzinach . Dlaczego się tak dzieje i czy można jakość to naprawić ?
|
![]() |
![]() |
#545 |
Guest
|
![]()
z tego co wiem to nie,jak karzesz cos zrobic zwierzakowi to skonczy dopiero jak pasek bd caly zielony.nie mozna przerwac tego co robi.
ponawiam prośbę o knotke i klimków. |
![]() |
![]() |
#546 |
|
![]()
moze po prostu gra sie przycięla... czasami sie zdarza że coś nie idzie po naszej myśli, jeśłi używamy kodów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
|
![]()
Proszę... Funkiel nówka nieśmigana
![]() Knot http://www.speedyshare.com/files/199..._az..Sims2Pack Klimek http://www.speedyshare.com/files/199..._az..Sims2Pack Linki będą działały chyba przez tydzień. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam pare pytań 1. Dlaczego nie moge kupic ani samochodu ani garazu?? 2.Jak sie karmi psy/koty itp...?? Prosze o odpowiedz. |
![]() |
![]() |
#549 |
|
![]()
1. Musisz mieć dodatek "Nocne Życie" - w nim dochodzą samochody.
2. Kup w kategorii Różne..Zwierzaki miskę, później simsem kliknij na nią i wybierz opcję " Napełnij miskę" wtedy sim napełni ją ( kosztuje to 10$ każdorazowo). Zwierzak gdy będzie głodny, to sam podejdzie do miski i zacznie jeść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]()
Dobra ale mam samochody normalnie narysowany tylko ze jest na szaro w the sims 2 zwierzaki musze miec ten dodatek tak?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|