![]() |
#542 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję
![]() Mieliście racje że wpisywała zamiast "Z'' to ''Z'' z tą kreseczką na środku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Guest
|
![]()
Instalowałam the sims 2 wszystkie dodatki od najstarszego do najnowszego. Instalowałam też the sims 2 podróże, ale nie chce się zaktualizować z innymi dodatkami. Wyskakuje błąd po czym chce wysłać raport. Co mam zrobić? Pomóżcie.
|
![]() |
![]() |
#544 |
|
![]()
Pisze ci że wystąpił błąd aktualizacji i instalacja zostaje przerwana?
Zrób tak: Skopiuj zawartość płyty na dysk,wysuń z kompa płytę i zainstaluj grę z dysku.Mi to pomogło
![]() |
![]() |
#545 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dlaczego jak ustawiam w otoczeniu wakacyjnym domek, to potem nie można go kupić? W ogóle się nie wyświetla na liście.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Guest
|
![]()
1.Jak nauczyć się tego powitalnego gestu? Tubylcy do mnie podchodzą , ale jak jest powitaj to tylko ściskają sobie ręce
![]() 2.I gdzie można się nauczyć tańca hula? |
![]() |
![]() |
#547 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Jeżeli chodzi o taniec hula, to też musisz uzbroić się w cierpliwość i obserwować na wyspie Twikkii w miejscach gdzie są głośniki, czy tubylcy nie zaczęli tańca, a wtedy kliknąć na kóregoś z nich i będzie opcja dołącz. Jak to nie pomoże - albo nie starczy Ci cierpliwości, to pozostaje nauczyć tańca hula i gestów powitalnych za pomocą kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i z wciśniętym klawiszem SHIFT kliknąć na sima... ale już dokładnie nie pamiętam, w którym miejscu była ta "kodowa" nauka ww. umiejętności. Ps. Jakby pierwsze sposoby zawiodły i potrzebowałabyś tego kodu, to daj znać, uruchomię grę i sobie przypomnę ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 27.03.2011 - 15:51 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
|
![]()
poza tym, kiedy nauczysz jednego sima gestu/tanca, to juz z reszta pojdzie z gorki
polowa mojego otoczenia umie tanczyc taniec-klepaniec mimo, ze tylko 1 rodzinka była na wakacjach w górach ![]()
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
Dzięki , z tańcem hula już wiem , a co do powitań to chyba spróbuję jednak ściągnąc tą łatkę
|
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
![]()
Czy jak zbiorę wszystkie wspomnienia wakacyjne, to dostanę jakąś nagrodę typu wspomnienie czy coś?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|