![]() |
#542 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak, ale stróż dostawał samochód już na 4 poziomie kariery. Ale ja osobiście wole moim simem pracować w remizie, ma świetny klimat i wszystko co potrzebne. Najlepsze jest chyba to, że mogę tam wpadać każdego dnia i o każdej porze, a nie tylko w godzinach pracy.
Często jak nie mam co z moim bohaterem zrobić to wysyłam go do remizy by konserwował wóz, którego nie mogłam z powodu liczby zleceń zakonserwować wcześniej, albo śle go do przyjaciół bo są tam cały tydzień 24 godziny na dobę. Poza tym Filip ma dość swojej żony robiącej pranie i trójki dzieciaków, które uczą się na zmianę mówić i chodzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Guest
|
![]()
czy ktoś wie co trzeba zrobić by klient projektanta wnętrz był zadowolony z renowacji?? mi zawsze mówią: "nie mogę tak mieszkać! zbuduj coś w czym bede mogl mieszkac zanim cie zwonie". co z tym zrobić? dodam ze zawsze kupuje wszystko z listy zachcianek, przemalowuje itp
|
![]() |
![]() |
#544 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja simka dla odmiany jako stylistka ponosi klapę za klapą. Niby ciągle awansuje, guru jest i tak dalej, niemal szczyt kariery, a średnio na 8 stylizacji jedna jest udana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Guest
|
![]()
higienator podlogowy to odswiezacz powietrza - dziala jak sim kolo niego przechodzi. wtedy pojawia sie odpowiedni nastrojnik - albo zapach nowego samochodu, albo cos innego
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
|
![]()
U mnie w remizie ludzie pojawiają się tylko w okolicy godzin pracy :/ Na popołudnie i noc znikają. Ogólnie remiza jest boska, kojarzy mi się trochę z akademikami z NS TS2, mój Sim w domu tylko sypia, bo łóżko wygodniejsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
|
![]()
hurra .!
to już dzisiaj zaraz polęcę do sklepu. No nie tak zaraz bo dopiero od 9.00 czynne ;-0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja dopiero pobieram Karierę przez EA Download Manager i pozostało mi 5 godzin 40 minut do pobrania... :/ Co do dodatku to uważam za 100% razy lepszy od poprzednich.
![]()
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
Tak, mam dodatek od 2 czerwca i jestem nim zachwycony! Nowe opcje tj. "Podnieś WYBRANY obszar dachu są wyśmienite!Fajna jest też możliwość posiadania inwestycji, lecz szybko się nudzi. Nareszcie doczekaliśmy się sklepu odzieżowego
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja poleciałem szybko do Tesco i jak na złość jeszcze nie przywieźli :/ Pójdę po południu, bo napewno dzisiaj będzie tak jak to było z wymarzonymi podróżami, które też kupiłem w dniu premiery. Buu muszę czekać do trzeciej! Grr!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|