![]() |
#541 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja właśnie z tym nie miałem problemu ... Moja simka miała zespół ze znajomymi i pracowała jako gitarzystka w teatrze i z 1-2 w tygodniu brałem wolne żeby dac koncert ;D dobry sposób bo normalnie chodzi do pracy związanej z muzyk, a jak ma koncert, bierze wolne i kasa jest ;D
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
Akurat kasy to mój Sim ma full,tylko chciałam mu urozmaicić żywot
![]() Kawka0,a te wezwania na koncerty to Ci same przychodziły? Czy jest jakaś opcja typu 'Daj koncert',a ja jej nie zauważyłam? No i czy to może zależeć od poziomu 'muzycznego wykształcenia' wszystkich członków? |
![]() |
![]() |
#543 |
|
![]()
Rainbow - z tego co pamiętam (bo dawno nie miałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
Wczoraj znalazłam pod choinką Po Zmroku, więc mam pytanie: Czy istnieją różne style tańca? Dziękuję z góry i Wesołych Świąt!
|
![]() |
![]() |
#545 |
Reputacja: 11
|
![]()
Istnieją, ale jakoś ciężko je wyegzekwować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Guest
|
![]()
Kinkarus, są nowe style, aby Twoi Simowie tańczyli tym nowym stylem, idź do jakiegoś klubu tanecznego, potańcz trochę na parkiecie i na blatach. Może się zdarzyć, że nadal nie będą tak tańczyć, to idź na drugi dzień, na trzeci, do skutku. Po jakimś czasie Simowie nauczą się fajnie tańczyć.
|
![]() |
![]() |
#547 |
|
![]()
Ja miałam chyba takie style jak ; słodki taniec, rockowy taniec, taniec wykopaniec (czy jak to było xd) i coś chyba jak taniec imprezowy. a po jakimś czasie miałam do tego dopisek 'świetny'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
|
![]()
Rainbow, raczej nie zależy to od poziomu, bo ja miałem 10 na gitarze i tyle a drugi sim 6 na gitarze i 4 na kontrabasie, więc myślę, że to nie zależy od tego
... A zlecenia sie same pojawiały ;] raz na tydzień przynajmniej ;D wydaję mi się, że w takim razie dużo zależy od tego czy masz cechę "Ambitna" bo wtedy dużo zleceń przychodzi ... nie mam też żadnych dodatków, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ;D spróbuj sobie stworzy nową Simkę i daj jej cechy : "Ambitna" "Wirtuoz Muzyczny" "Geniusz" "Styl Gwiazdy" i "Szczęściara", bo z tego co pamiętam chyba takie miała, zrób zespół z 2 simów na początek, gitara max i pracuj w muzycznej no i zobaczysz czy to zależy od tego czy od dodatków ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
|
![]()
Ja mam wyłączoną opcję pojawiania się okazji, więc to chyba był powód, że nie miałam żadnych zleceń. Ale z drugiej strony, to od dawna nie mam zespołu więc nie mam tego jak sprawdzić. Szczerze, to ja wolę nie mieć kariery zespołu muzycznego, niż mieć te przeklęte okazje. Miałam już po dziurki w nosie ciągle dzwoniących komórek i pojawiających się okazji. Bardzo się ucieszyłam na wieść o pojawieniu się opcji "stłumienie okazji". Ale takie związane z pracą mogłyby się jednak pojawiać...
Co do tańca, to on chyba nie zależy tylko od poziomu umiejętności tanecznych. Mam moda, którym mogę uczyć Simów ukrytych umiejętności. Mają na maxa punktów umiejętności tanecznych, a i tak mam tylko imprezowy taniec. Przed premierą spotkałam się z informacją o wolnym tańcu z możliwością "tulenia się do partnera". Oczywiście z czymś takim w grze, również się nie spotkałam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
|
![]()
Ale to simy nabijają jakieś punkty umiejętności tanecznych ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|