![]() |
#552 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja widzę tylko jedno rozwiązanie - inSIMenator. Najpierw tymczasowo przyłączasz delikwenta do rodziny (AKTYWATOR), potem ustawiasz wiek wynajemcy na dorosły (EDYTOR DORASTANIA) i odłączasz (ponownie AKTYWATOREM). Na końcu zapisujesz grę i voila!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]()
co to są rangi?
jak je zdobyć? |
![]() |
![]() |
#554 |
|
![]()
Właściwie to grupy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Guest
|
![]()
Witam.
Niedługo będę miał 1 dodatek do Simsów (OŻ) i zastanawiam się nad kilkoma rzeczami. 1. Czy jak mam zainstalowany dodatek to poprostu doinstalowuje do niego następne i razem łączą się że np do nocnego życia instaluje zwierzaki i moge mieć samochody i zwierzaki w 1 grze bez uruchamiania różnych? 2. czy istnieje coś takiego jak Sims 2 PLUS który skupia wszystkie dodatki? |
![]() |
![]() |
#556 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
WOoo - jak będziesz już miał OŻ, to po prostu go zainstalujesz i połączy się w jedność z całą grą. Będziesz musiał uruchamiać wtedy grę ze skrótu do OŻ i oczywiście z tej płyty.
Ale nie licz, że po zainstalowaniu tylko jednego dodatku pojawią się wszystkie części gry ![]() Każdą trzeba kupić i instalować osobno. Tzn. Jak zainstalujesz OŻ, to będziesz miał TYLKO OŻ, Zwierzaki, ani Nocne Życie same z siebie się nie pojawią. ad 2. Jeszcze nie istnieje, ale pewnie kiedyś (długo po premierze 3 części) wypuszczą wszystkie dodatki razem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]()
nie bardzo wiem jak to wytłumaczyć. Mam OŻ i chce doinstalować NŻ to będę mieć 2 dodatki w 1 simsach?
|
![]() |
![]() |
#558 |
|
![]()
Tak, będa dwa dodatki. Gra jest tak skonstruowana, że wszystkie rozszerzenia i mini-packi można zainstalować i normalnie z nich korzystać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Guest
|
![]()
Można sobie jakoś poradzić z upierdliwym, hałasującym notorycznie sąsiadem?
Walenie w ścianę nie skutkuje (tzn. następnego dnia, a raczej nocy jest to samo), a jak idę skarzyć się na hałas to tylko się obrażają. /to wkurzające, jak hałas budzi dzieciaka o północy -.- |
![]() |
![]() |
#560 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Możesz postawić meble przy tej ścianie, powiesić na niej obrazy itp. To pomaga
![]() |
![]() |
![]() |