![]() |
#552 |
Guest
|
![]()
Prawdopodobnie płyta jest brudna lub sie cos źle zaisntalowało.
|
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]()
Płyta jest czysta. Pierwszy raz ją wyjęłam z opakowania i od razu włożyłam do napędu. Spróbuje ponownie zainstalować, mam nadzieję, że to coś da.
|
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]()
Ejj jak jechac gdzies na roweze?
|
![]() |
![]() |
#555 |
Reputacja: 10
|
![]()
kupujesz w trybie kupowania w pojazdach stojak i rower, umieszczasz w wyposażeniu i każesz gdzieś pójść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Guest
|
![]()
Halo witam. Mam następujący problem - moja simka na początku mieszkała sama a po jakimś czasie wprowadziłam do niej sima. Pasek przyjaźni mają na maxa jednak wciąż są tylko dobrymi przyjaciółmi, co zrobić by się w sobie zakochali?! Całusy czy wspólne spanie nie pomagają, do tego ten Sim w ogóle nie chce się oświadczać...
|
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]()
Jednym słowem zostałem ojcem ;/ Ale najlepsze jest to że jeszcze nawet z nikim nie spałem. Stworzyłem sima, i rozejrzałem się po okolicy poznałem jedną gościarę, gadałem z nią chyba z sekundę i wróciłem zapisałem. Po mnie w tym samym mieście grał brat założył sima i zapisał. Wracam na swoją posesję i patrzę a ja stoję a przed drzwiami bachor. Mówię: ****. mać ktoś mnie w chu.. robi. Zaglądam w znajomości i znajomość moja i tej gościary jest ledwo na +.
Niech ktoś mi wytłumaczy co się stało bo ****. nie będę zakładał sima on nowa bo jakiś kiep podrzucił mi ****..rza |
![]() |
![]() |
#558 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() lanolina - musisz w opcjach "romantyczne" wybrać "wyznaj zauroczenie", potem możesz wybrać "zaproponuj małżeństwo" (czyli oświadczyny) a potem możesz wziąć "ślub prywatny" albo urządzić wesele. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Chyba muszę oddać grę z powrotem do sklepu. Jakim cudem przy nowej, nieuszkodzonej płycie pojawiają się takie informacje? EDIT: Prawdopodobnie znalazłam rozwiązanie. Wypróbuje je i napiszę czy zadziała. ![]() Chociaż propozycje rozwiązania tego problemu nadal mile widziane :> Ostatnio edytowane przez psychickid : 07.06.2009 - 21:09 |
||
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]()
Dlaczego mieszkałem sam a teraz nie wiadomo skąd mam dziecko po 2 godzinach gry, głównie budowa domu i potem wyłączyłem kompa i jak załączyłem to przed chatą leży dziecko
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|