![]() |
#551 |
Reputacja: 10
|
![]()
To kiedy on urośnie? Nie miał rosnąć przypadkiem razem z simem? Czemu mój nie urósł? T_T
Nic to, poczekam, może podrośnie, w każdym razie bardzo dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#552 |
|
![]()
EDIT:Łoj łoj,źle!!!
Musisz chyba dużo bawić się z lalką żeby urosła.Metamorfium jest dla "lalki" w rozmiarze dziecka.I jak wypije lalka staje sie simem
Ostatnio edytowane przez Hefalump : 05.07.2011 - 09:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
|
![]()
Właśnie jeszcze nie jest. Jest zwykłą lalką, taką, jaką był na początku jak tylko sim go dostał.
A z innej beczki: czy ktoś już się przyjrzał karierze opiekuna? Mój sim jest opiekunem i mam pewien problem... Dopóki miał pod opieką małe dzieci od rana do wieczora wszystko było w porządku, ale odkąd opiekuje się dziećmi w wieku szkolnym jakby brakuje mi czasu. Pracuje niby od 9ej do 19ej, ale jak mu dziecko po szkole przychodzi dopiero o 18ej to już potem nawet nie zdąży zrobić zadania domowego, a co dopiero jeszcze się pobawić, czy coś... I zamiast "świetnie" mam raport opieki "ok"... Jakiś pomysł, co z tym zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
|
![]()
U mnie dzieci przychodziły zaraz po szkole tj. o 15.00, ale i tak zdążyły zrobić zadanie, tylko trochę się pobawić lub coś zjeść i wracały z rodzicami do domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#556 |
|
![]()
Noo to jest bardzo męczące... Tak przypuszczam, że żadnemu z nas nie przeszkadzał by dodatkowy miesiąc czy dwa czekania, gdyby w zamian za to każdy dodatek był bez bugów... Czasem mam wrażenie, że wydają każdą grę na "hurra" a potem dawaj - tylko łatki co chwile jakieś, bo tu bug, tam bug...
EDIT: bardzo przepraszam, zdałam sobie sprawę, że to odrobinkę offtop, ale mam nadzieje, że moderatorzy mnie za to nie zjedzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
|
![]()
Po co mają sami grę testować, skoro my to robimy. Poczekają na zgłoszenia bugów przez graczy i jeszcze są bez strat finansowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
|
![]()
Jako dziecko z zmyślonym przyjacielem, należało się bawić, aż pojawią się dwa komunikaty. Potem podrośnie, dopiero, a jeśli nie bawiłaś się z wymyślonym przyjacielem, to chyba nie podrośnie już.
![]() |
#559 |
|
![]()
Problem WP sam się rozwiązał - mój sim się z nim bawił i wszystko było okej, tylko jak podrósł to nie wpadłam na to, żeby go wyciągnąć z jego wyposażenia
![]() Dopiero po napisaniu postów tutaj, spróbowałam i gdy tylko położyłam go na ziemi - urósł. Jest kilka opcji, których boję się spróbować, więc powiedzcie mi proszę, co się stanie, jeśli sim np. wybierze interakcję "zostaw mnie w spokoju" albo "przepędź" w stosunku do WP? Sprawdzał już ktoś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
|
![]()
było już o tym.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|