![]() |
#551 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do co tego: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=524.
Usunęłam zgodność, ale problem nadal występuje. Udało mi się jednak zrobić screeny: ![]() ![]() Mam jeszcze problem z oknami dwupoziomowymi. Gdy je stawiam robi mi się takie coś z podłogą: i nie mogę potem dać innej, tylko jest ta dziura, dopóki nie usunę okna. ![]()
|
![]() |
#552 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Filleable
1. Skanowałaś downloads clean installerem? Miałem kiedyś podobny błąd, który zniknął po przeczyszczeniu dodatków z neta. 2. To nie błąd, przy każdym dwupoziomowym oknie występuje coś takiego. Gdyby udało ci się położyć tam podłogę 'przecinała' by ona szybę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
|
![]()
1. Nie chce mi się instalować <leń> Clean Installera, więc wywaliłam downloads na pulpit.
I w tym momencie mam pytanie. Czy to, że nie miałam neta może mieć wpływ na to, że nie mogłam włączyć gry? ![]() ![]() 2. To po co są w ogóle te dwupoziomowe okna? ![]()
![]() |
#554 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1. Wystarczyło wejść do folderu, gdzie masz zainstalowana grę i uruchomić sims2ep[nr].exe. Aczkolwiek u mnie kiedyś, dawno temu launcher działał bez neta. Dziwne. Zrób reinstalację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
|
![]()
Też później na to wpadłam.
![]() ![]()
![]() |
#556 |
Reputacja: 11
|
![]()
2. No one są do wyższych, właśnie dwupoziomowych pomieszczeń, np galeria handlowa albo szpanerska rezydencja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
|
![]()
O, dzięki. Nigdy ich jeszcze nie używałam i nawet nie wiedziałam, że to tak. Myślałam, że to będzie takie sprytne, że od razu będę miała dwa piętra oświetlone.
![]() Dobra, nie wiem, o co tej mojej grze chodzi. Grałam teraz ok. godzinę. Przez pierwsze 50 min było pięknie, a później znowu zaczęły się te problemy z grafiką, ale dużo mniejsze (teraz nie mam downloadsu). Instaluję Clean Installera, zobaczę co tam jest nei tak.
![]() |
#558 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Reputacja: 11
|
![]() Nie, wcale nie chcę pocieszać co niektórych... :> ale to jest dopiero hardkor (klik, aby powiększyć):
![]() ![]() Nadal nie umiem sobie z tym poradzić, nie wiem, czemu tak wygląda obraz mojej okolicy (okolica, dobre sobie...). Najpierw mruga plansza ładowania, a gdy chcę znaleźć dom, to te wszystkie napisy, podświetlenia itp. po prostu już zostają. Poza tym, gra chodzi zwyczajnie i nic złego się nie dzieje, fajerwerki przy bara-bara się odblokowały i już je widać, w sumie innych problemów już raczej nie ma. Na tę chwilę to jest jedyna rzecz, jakiej nie potrafię rozwiązać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
|
![]()
Malin bez przerwy jakieś problemy ma.
![]() U mnie to na pewno nie jest sprawa za słabej karty, bo mam nowego lapta i wszystko ma piękne. ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 64 (0 użytkownik(ów) i 64 gości) | |
|
|