|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie to planowanie domu solidnie wkurzyło właśnie tym, że nie da się zapisywać własnych pomieszczeń. Może ktoś odkryje na to jeszcze sposób, bo inaczej to jest to duża porażka. Ja zbudowałam mojej testowej lasce (Gertrudzie Perez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a wie Ktoś może jak będzie z tymi specjlanymi parcelami na festiwale czy będą osobne na każdą porę ROku czy jak to będzie???
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Za 10 dni
![]() Muszę to mieć! ![]() I teraz NIE, siostra nie będzie cały czas grać! Ja wydałam tony kasy na simy, ona kupiła znacznie mniej, a tylko dlatego, że ma więcej czasu, gra dłużej... już ja znajdę czas, i jej pokażę, kto tu rządzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Przyjrzyjcie się zdjęciom zimy.. Czy nie wydaje wam się że tego śniegu jest tak mało i że jest taki płaski.. Ja to w ogóle nie czuje tego klimatu zimy.. W dwójce były takie zaspy pod fundamentami budynków i jak simowie chodzili to tak ten śnieg się rozrzucał.. a w trójce jak simowie chodzą w śniegu to nic się nie dzieje i tch zasp też nie ma, śnieg przy fundamentach jest równy z nimi..
No nie wiem, jak tak będzie to będę lekko zawiedziona . A może tylko mi się wydaje ![]() Spójrzcie... Ciekawe kiedy będzie polski ekran ładowania
![]() |
#6 |
Reputacja: 21
|
![]()
Shattered, przy fundamentach ten śnieg rzeczywiście wygląda na płaski, ale z kolei nie wydaje mi się, żeby sztachetki tego płotu z tyłu stykały się bezpośrednio z ziemią, wyglądają jakby były przysypane (albo tylko mi się zdaje O.o).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
a może z tym śniegiem będzie tak, że raz spadnie go malutko, a raz spadnie go tyle, że wszystko zasypane, paraliż miasta. O ile dobrze pamiętam w TS2 chyba właśnie tak było, dzieci często z tego powodu nie szły do szkoły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Snieg bedzie normalny, widac to bylo na jednym z filmikow lub zdjec promujacych dodatek, gdy maly pies chodzil pod pokrywa sniezna ;3
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 22
|
![]()
No po prostu cudowne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŹRÓDŁO: http://www.forum.gamesims.sk/viewtopic.php?p=146866 Jejku jeszcze cały tydzień trzeba czekać.. ![]() Ostatnio edytowane przez Shattered : 05.11.2012 - 08:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
to już niedługo
![]() a z tym planowaniem to rzeczywiście skopali |
![]() |
![]() |
![]() |