|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć.
Nie wiem kto mi pomoże ale moje pytanie pasuje tu. Posiadam parcele publiczną małą galerie w LP (jest w skryni domu) i czy mogę zatrudnić studenta do biznesu czy jest taka możliwość. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
witam .Mam pytanie,jak chce wyjsc z gry to gra zpisuje mi sie ok 15 min czy to jest normalne czy musze cos zrobic .
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie jest tego pewien ale chyba nie.
Nie pomogę A co z tym zatrudnieniem studenta do parceli publicznej mogę czy nie mogę zatrudnić studenta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: A nie możesz sam sprawdzić? Takie to trudne?
![]() @nati95: Trudno powiedzieć. Jeśli masz dużo dodatków z neta, to (chyba) nie.
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mam pytanie dotyczące tajnego stowarzyszenia. Bo moge te wszystkie rzeczy z nagród "pozabierac" do plecaka mojej simki. I jeśli zabiore te rzeczy to czy jak np. wyślę nowego sima na to samo miasteczko to czy te nagrody będą od nowa czy nie będzie tych co tamta zabrała?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Tak będą jestem tego pewien.
Moja simka też jest w tajnyn stowarzyszeniu ale jeszcze nic z tych nagród nie zabrałem,więc myślę,że tak. Tak samo jest jak idziesz do do pracy i nagle masz do odblokowania i w razie czego zniknie to można drugi raz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 16
|
![]()
Aha to dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Teraz moja kolej już odpuszczam tamto pytanie.
Czy maszyna do fałszowania pieniędzy jest legalna? to znaczy,że gdy ją użyję do przychodzi policja i ją zabiera tak jak w przypadku komputera do poprawiania ocen? A ten sekretny uścisk co się ma jest w tajnym stowarzyszeniu to trzeba robić jak ktoś inny jest członkiem? by gdy to dałem to nic sie nie działo tylko kontakt spadł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Z tego co pamiętam maszyna do fałszowania zapala się, gdy jej się za dużo używa. Mi osobiście jeszcze policja nie przyszła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
@Remus - tak, sekretny uścisk to tylko z innymi członkami stowarzyszenia, bo inni simowie raczej nie wiedzą o co chodzi
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |