![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Guest
|
![]()
mam pytanko co sie bardziej opłaca kupić nocne życie czy osiedlowe życie xD
|
![]() |
![]() |
#563 |
Guest
|
![]()
zależy co wolisz - życie w apartamentach z sąsiadami, czy balangi simami do rana xD
A tak serio to ja bym Ci chyba bardziej nocne życie poleciła, ale to jest moje zdanie. OŻ wcale nie jest takie ciekawe. :/ |
![]() |
![]() |
#564 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja polecam bardziej Nocne Życie - dużo opcji. Moje simy często gdzieś wychodzą, a jak nie wychodzą na przedmieścia, to mogą umawiać się z simami w domu.
Ja zawsze swatam pary simów przez randki - chyba od czasu tamtego dodatku nie zdażyło mi się, żeby jakiś sim zaręczył się z kimś bez wcześniejszej randki. Osiedlowe życie jakoś mnie tak nie zachwyca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]()
dzienki za doradzenie ale w pewnym sęsie chodzi mi o to ile zajmują na kompie miejsca
|
![]() |
![]() |
#566 |
|
![]()
Jeden dodatek: 1.5 GB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]()
Jak zrobic udane przyjęcie? wiem wiem... dzwonię, są goście.. ale każdy robi coś innego. Zamiast byc w wydarzeniu kiedy np. sim przeradza się i obchodzi urdziny.
ps wiem tloskę nieskładne ![]() ale w wyszukiwarce nie ma.;/ bu.. wiem ze kiedys czytałam,. a sie nie kce znaleźc |
![]() |
![]() |
#568 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ht=przyj%EAcie znalezione za pierwszym szukaniem.
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
No to teraz ja
![]() Mam The Sims 2 Double Deluxe i nic oprócz tego. Chcę sobie ściągnąć w jakiś sposób aparat do robienia operacji plastycznych doktora W <czy jakoś tak> Czy jest opcja,żeby takie cuś ściągnąć? Jeżeli tak,podalibyście stronki? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
![]() |
#570 |
|
![]()
niepokorna- ten aparat dochodzi w NS jako nagroda za karierę showbiznesu. Więc jeśli masz tylko doubleDeluxe to nici z operacji plastycznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |