![]() |
#562 |
Guest
|
![]()
spoko zdjęcia...
mnie tez nie chce sie tresowac zwierzaków... |
![]() |
![]() |
#563 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy wam się kiedyś przydarzylo to co mi, a więc miałam rodzinkę matkę z 2 dzieci:synem i córką dzieci to były największe prymusy w simcity,lecz kiedy chłopiec wsiadał do autobusunie pojawiała się ta książka koło jego zdjęcia. i po kilku dniach autobus gdy chłopiec wsiadł nagle staną na ulicy i audobus po nim przejechał i nie było chłopca mimo że był nadal uwzględniony że mieszka w tym domku. mieliście coś takiego? :wacko:
|
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
![]()
ja nie miałam.Ale miałam dziwną historię z psami.Po powrocie z wakacji niosły ze sobą PUCHARY. Takie same jak dostały na wystawie.
|
![]() |
![]() |
#565 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałem kiedyś taką śmieszną przygodę:
Mój sim miał 2 psy i chciał założyć hodowlę, więc czekał. Pewnego dnia pieski zostały rodzicami. Opiekowali się szczeniakiem solidnie i wreszcie dorósł. Kliknąłem zatrzymaj, patrze, a zamiast psa z kołyski wyszedł kot ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziwne rzeczy się dzieją w The Sims... :lol: :lol:
|
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy to jest specjalnie smieszne, ale pamiętam jak stworzyłam kiedyś taką jedną rodzinkę. Było stare małżeństwo, ich syn i synowa. Oba małżeństwa żyły w jednym domu i miały już różowe serduszka. W pewnym momencie syn poszedł po kwiatki do wazonu. Myślałam, ze da je swojej żonie, a ten poszedł do matki. No i jak pewnie się domyślacie matka się w nim zakochała i zaczęli sie całować na oczach reszty rodziny. Kaziorodztwo normalnie.
|
![]() |
![]() |
#568 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
|
![]()
Seele, fajna historia. Jakie ten sim miał kontakty wcześniej z matką? A matka z nim?
|
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
![]()
30/30 bodajże, a z żoną już różowe serduszko. Matka z nim i swoim mężem tak samo tak samo.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|