![]() |
#562 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj jeszcze, jak masz możliwość, zainstalować na innym kompie. Jeśli znów się to powtórzy, musisz zwrócić do sklepu.
|
![]() |
![]() |
#563 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może spróbuj z innymi simami, jeśli też nie będzie to faktycznie coś może jest nie tak, a jeśli będzie opcja to może być po prostu jakiś błąd gry. U mnie raz tak było, że nie było opcji wyznaj zauroczenie jak grałem simem, potem wszedłem do simki jego babki i opcja już była.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeżeli chodzi o poprawianie potrzeb za pomocą kodu, to nie można tego robić w czasie pauzy, musi być włączony czas np. na poziomie 1, na pauzie faktycznie paski się nie przesuną.
Ponawiam pytanie odnośnie tuszy, czy jest jakiś wskaźnik ? Czy faktycznie nie ma albumu, czy tylko ja go nie widzę ? Po trzecie moja simka mieszka koło oceanu, mały kawałek a jak karze jej łowić ryby to zawsze do tego oceanu biegnie.... Czy simy nigdy nie chodzą oprócz po domu i na danej parceli ? Rozumiem, że jak jej zabiorę auto to na dłuższą trasę zamówi taxi ? Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź. ![]()
![]() |
#566 |
|
![]()
Nie ma wskaźnika, sim gubi lub zyskuje tuszę nie tak jak w TS2 że w etapach tylko płynnie.
Nie ma albumu, zdjęcia jednak robisz i są w folderze screenshots na dysku C Simy biegają na większe odległości. Jeśli każesz simom "podejść" gdzieś wtedy pokazują ci się pod okienkiem w kolejce czynności 3 opcje do wyboru - automatycznie (dostosowuje prędkość do odległości), "biegnij" lub "podejdź" jednak w przypadku daleko położonych parceli publicznych zawsze przyjeżdża taksówka (rower, lub własny samochód), ewentualnie możesz kazać podbiec truchtem i wtedy sim biegnie truchtem. psychickid brawo ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 07.06.2009 - 21:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
|
![]()
A ja mam pytanie, w jaki sposób sprawdzić wagę mojego sima?
Przy tworzeniu simki ustawiłam jej sylwetkę jako tą najszczuplejszą, ale teraz (ma 4 punkty sportu od joggingu xd) widzę, że jest "krąglejsza". xD Gdzie mogę zobaczyć czy zmieniła sie jej waga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
|
![]()
Dwa posty wstecz o tym pisałem... nie ma żadnego wskaźnika, po prostu po simie poznajesz czy jest gruby czy chudy czy umięśniony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
|
![]()
Można poronić w The Sims 3 ???
|
![]() |
![]() |