![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie ostatnio pojawiła się seria różnych błędów. Na przykład ojciec zaczął karcić niemowlę (w okienku miał akcję "skarć").
Mam też simkę, która jest w pierwszym dniu ciąży, czyli brzucha jeszcze nie widać. Jej brat (mieszkający oddzielnie) zaprosił ją na imprezę. Przyszła. Z brzuchem jak w ostatnim dniu ciąży i, mało tego, urodziła tam. I jeszcze czasami tak jest, że gdy klikam na jakiś obiekt to wyświetla się menu, aby wybrać czynność do wykonania, ale to menu od razu znika tak, że nie zdążę nawet na nic kliknąć. Muszę wtedy zamykać grę na pasek zadań i jest już wtedy dobrze, ale za jakieś dwie minuty znowu zaczyna mi to znikać. Gdy jest dobrze to jest dobrze, ale jak już złapie fazę na to znikanie menu - nie może przestać. To są tylko przykłady tych błędów, które pamiętam, bo jest ich więcej. I w ogóle po 30-40 minutowej grze zawsze pojawia się "Działanie aplikacji zostało zakłócone. Program zostanie zamknięty." Zawsze po tych 30-40 minutach grania. Ktoś ma jakieś pomysły? Cleaninstaller nic nie pokazuje, chociaż on też coś ostatnio szwankuje, ale to swoją drogą. Pozostaje mi już tylko zainstalowanie gry na nowo? Ostatnio edytowane przez Anique : 18.05.2012 - 09:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tak, tradycyjnie polecam reinstalkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
|
![]()
Aha. dzięki.
![]() edit: A. Dobra. Już wszystko wiem. ![]() Ostatnio edytowane przez Anique : 18.05.2012 - 11:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
|
![]()
Malin, coś kojarzę, że kilka razy tak miałam i się temu dziwiłam. Nie wiem, czy to normalne, czy nie.
Cytat:
Aha, no i jak zwykle mam problem. Pojawia mi się on tylko czasami, w tym dziś rano. Jak się najedzie na jakiś przedmiot, z którym jest możliwa interakcja to pojawia się ten kursor (wiecie, o co mi chodzi ![]() ![]()
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 18.05.2012 - 13:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Mam bardzo niefajny problem. Wcześniej go nie było, nie wiem czemu w ogóle powstał. Od kilku dni komputer przegrzewa się, ale tylko gdy gram w simsy właśnie. Mam podkładkę pod komputer, próbowałam nawet go postawić na dwóch pudełkach aby miał "przewiew". Wnętrze komputera czyszczę regularnie. Mam włączonych kilka programów w tle, ale wcześniej nie sprawiały większego problemu. Downloads również przeglądam regularnie i wywalam niepotrzebne pliki. Nie instalowałam żadnych programów, które mogłyby obciążyć procesor, po prostu nic.
Po dosłownie kilku minutach ładowania się nagle komputer się wyłącza. Zauważyłam, że to z przegrzania, od spodu komputer aż parzył w ręce. Ale dziwi mnie to, ze problem występuje dopiero teraz. Nawet nie wiem z czego to wynika.. Próbowałam reinstalki, nie pomogła. Odinstalowałam kilka programów, których rzadko używałam, również nie pomogło. Chłodziłam komputer - działał nieco dłużej, ale koniec końców dalej się wyłącza. Czy jest ktoś w stanie mi przynajmniej wytłumaczyć skąd mógł wziąć się problem? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 18.05.2012 - 14:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#568 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Komputer nie ma nawet pół roku. Niemożliwe, żeby tak szybko się zużyła.
![]() |
#569 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to po reinstallu weszłam do rodziny z tą simką z dziwnym brzuchem i miała (tak jak powinna mieć) płaski, czyli pierwszy dzień ciąży. Później założyła piżamę i miała brzuch jak tuż przed porodem. Ok, pomyślałam, może ten jej ciuch ściągnięty z internetu "kryje" brzuch w jakiś sposób, a mi się coś pomieszało, że to pierwszy dzień (chociaż swoją drogą nie zdarzyło mi się tak jeszcze). Dobra. Poszła spać w piżamce i obudziła się w środku nocy, bo jej brzuch urósł do wielkości dwudniowego (czyli zmalał do płaskiego po to tylko, by zaraz urosnąć). Ale przynajmniej zniknął problem aplikacji i zamykającego się programu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
|
![]()
Może się już powtarzało 100 razy, ale potrzebuję w miarę szybkiej odpowiedzi. Jak pobieram inteena stąd: http://www.simbology.com/mods/index....ate&order=desc to mam pobrać ten zwykły plik, czy z końcówką "FlavorPak", czy oba?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 33 (0 użytkownik(ów) i 33 gości) | |
|
|