![]() |
#572 |
Guest
|
![]()
No cóż Seele, dziwna historia-nic więcej powiedzieć nie mogę...
|
![]() |
![]() |
#573 |
Guest
|
![]()
Ja miałam, że wprowadziłam rodzine do domciu. W tej rodzinie była babka,facet, małe dziecko. Pewnego dnia tej facetce i temu facetowi pogorszył się relacje (kłutnia małużeńska). I ta babka znalazła se nowego facia. Tamten facet był na górze więc nie powinie nwiedzieć o romansiku. Jakoś razem ze sobą spali. I w ich domku niby cały czas był hałas (ja nic nie słyszałam). I codziennie musiałam płacićmandat za głośność. Postanowiłam to sprawdzić. Każde urządzenie któreby mogło zrobić hałas było wyłączone. W końcu się wkurzyłam i przeprowadziłam tę rodzinkę do innego domu. Najgorsze było to, że wiele simów-sąsiadów zginęło z powodu ciągłego stania na działece sąsiadów. pozdro wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Guest
|
![]()
:lol: ja miałam sutek podobną do ciebie sytuację. Przyszedł ogrodnik podlał kwiaty i stanął kącie sypialni, chociaż odsunęłam wszystkie meble to on i tak nie chciał wyjść :lol:
------ Seele co za dziwna historia, tutaj można chyba z tego wszystkiego napisać kiążkę ![]() ------ Caterines_12 widzę, że również jesteś kieszonkowcem ja nie wiem jak oni to robią że postują np 2000 razy I don't know! A czy to, że piszesz kilka postów pod rząd (łamiąc przy okazji regulamin) świadczy o tym, że chcesz ich pod tym względem dogonić? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
![]()
Ja mialem w Abrze mala historie - 1 raz zrobilem sobie smoka - oczywisice wyklul sie czerwony ( a jakze ) i zaczal wszystko po kolei palic. Wpienilem sie wlaczylem move objects i przenioslem go do zamknietego pomieszczenia. Nie bylo tam nic oprocz jego lozka i ... podpalil se lozko :lol:
|
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]()
Ja miałem sytuacje że facet zakochał śię w facecie i śię całowali
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]()
Ad-M, to że faceci się zakochali i całowali sie nie jest dziwne.
|
![]() |
![]() |
#578 |
Reputacja: 10
|
![]()
A u mnie moja simka zaprosiłą ludzi na przyjątko i rzyucała na nich czry, smieszek i poprawa stosunków... I przyszedł ten co paczke przynosi a ja nic i rzucam na taką jedną simke(nie magiczno) a moja simka staje całkiem naga przed wszystkimi
![]() ![]()
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
Czyżby kara za złe zachowanie? Ty ty ty!!! :lol:
Ale chyba to wypróbuję ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Reputacja: 10