Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.07.2004, 19:58   #571
Foczki
Guest

Domyślnie

No to sporo żonka miała z chłopem. Ale babka też miała dużo Nie wiem co się stało Ale dziwne (oczywiśxcie jak dla mnie)

Foczki
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.07.2004, 20:19   #572
Zong
Guest

Domyślnie

No cóż Seele, dziwna historia-nic więcej powiedzieć nie mogę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2004, 17:40   #573
Caterines 12
Guest

Domyślnie

Ja miałam, że wprowadziłam rodzine do domciu. W tej rodzinie była babka,facet, małe dziecko. Pewnego dnia tej facetce i temu facetowi pogorszył się relacje (kłutnia małużeńska). I ta babka znalazła se nowego facia. Tamten facet był na górze więc nie powinie nwiedzieć o romansiku. Jakoś razem ze sobą spali. I w ich domku niby cały czas był hałas (ja nic nie słyszałam). I codziennie musiałam płacićmandat za głośność. Postanowiłam to sprawdzić. Każde urządzenie któreby mogło zrobić hałas było wyłączone. W końcu się wkurzyłam i przeprowadziłam tę rodzinkę do innego domu. Najgorsze było to, że wiele simów-sąsiadów zginęło z powodu ciągłego stania na działece sąsiadów. pozdro wszystkim
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2004, 08:23   #574
put_to
Guest

Domyślnie

:lol: ja miałam sutek podobną do ciebie sytuację. Przyszedł ogrodnik podlał kwiaty i stanął kącie sypialni, chociaż odsunęłam wszystkie meble to on i tak nie chciał wyjść :lol:

------

Seele co za dziwna historia, tutaj można chyba z tego wszystkiego napisać kiążkę

------

Caterines_12 widzę, że również jesteś kieszonkowcem ja nie wiem jak oni to robią że postują np 2000 razy I don't know!

A czy to, że piszesz kilka postów pod rząd (łamiąc przy okazji regulamin) świadczy o tym, że chcesz ich pod tym względem dogonić? No to od razu informuję Cię, że to nie jest najlepszy sposób A, zapomniałbym - korzystaj z funkcji edytuj <-- dop. galazek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2004, 09:17   #575
Fool
Guest

Domyślnie

Ja mialem w Abrze mala historie - 1 raz zrobilem sobie smoka - oczywisice wyklul sie czerwony ( a jakze ) i zaczal wszystko po kolei palic. Wpienilem sie wlaczylem move objects i przenioslem go do zamknietego pomieszczenia. Nie bylo tam nic oprocz jego lozka i ... podpalil se lozko :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2004, 10:46   #576
Ad-M
Guest

Domyślnie

Ja miałem sytuacje że facet zakochał śię w facecie i śię całowali :o :mellow: :unsure: :wacko: :ph34r:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2004, 11:21   #577
Zong
Guest

Domyślnie

Ad-M, to że faceci się zakochali i całowali sie nie jest dziwne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2004, 18:04   #578
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

A u mnie moja simka zaprosiłą ludzi na przyjątko i rzyucała na nich czry, smieszek i poprawa stosunków... I przyszedł ten co paczke przynosi a ja nic i rzucam na taką jedną simke(nie magiczno) a moja simka staje całkiem naga przed wszystkimi I ze wszystkimi stosunki opadły

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2004, 13:40   #579
Harimatris
Guest

Domyślnie

Czyżby kara za złe zachowanie? Ty ty ty!!! :lol:
Ale chyba to wypróbuję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2004, 12:03   #580
panna_x

Reputacja: 10
Domyślnie

Ludzie!Dziś po raz pierwszy UFO mi porwało sima.To ufo wyglądało jak piranie Udało mi się zrobić zdjęcia.Oto one:

I co?podobają się?
panna_x jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania