|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Oj ! Przecież Bella została Porwana w domu dona ?! ALE jest jeszcze takie zdjęcie na którym mortimier patrzy się w niebo i mysli o belli
Jest jeszcze jedno przecież Ćwiry mają ten tańszy teleskop a przez tańszy nie da się zobaczyć ufo A lotario ma odpowiedni teleskop ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
u mnie przez zwykły też porwało.... chyba
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ohhh jak ja kocham te wypowiedzi... Bez sensu,bez składu,bez przeczytania,tematu.. i regulaminu najprawdopodobniej też...
Ale żeby nie być już taką wredną odpowiem... Myśli nic nie znaczą każdy sim może o niej pomyśleć , ... Drugiej rzeczy ustaliliśmy , że Bella została porwana u Lotario. Przeczytaj z łaski swojej resztę tematu. Edit : Kotecek mnie wyprzedził
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 19
|
Zapytam w ten sposób... Czy w waszych rodzinach sąsiedzi spoglądający przez teleskop kiedykolwiek zostali porwani? BO ja uważa, że to raczej niemożliwe, aby to u Dona była porwana... tym bardziej, iż Don nie ma takiego wspomnienia, więc musiała być porwana we własnym domu - chociażby z powodu wspomnień Kasandry i Mortimera...
|
|
|
#5 |
|
|
To może było tak... u Dona spoglądała przez teleskop , u siebie też i TO U SIEBIE została porwana ?
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a to moja wersja
bella zastała porwana u siebie w domu prze kosmituw potem wruciła i urodziła syna dalej nie wiem |
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
syn był wcześniej..... , a może to było tak że Bella spoglądała u Dona przez teleskop bo jej się podobał, i kupiła sobie taki sam i jak go kupiła to dopiero we własnym domy ją porwało. Przecież teleskop nie musiał być od początku w domu Ćwirów.
o sory Gold Chocolate napisała to samo dopiero teraz zauważyłem Ostatnio edytowane przez kotecek : 10.06.2010 - 18:44 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
dobrze kombinujesz
Może było tak , że ona nie chciała wracać do Mortimera , więc założyła własne miasto. ;]
|
|
|
#10 |
|
|
Wątpię by je założyła. Z zawodu Bella zajmowała się w labolatorium, może coś zrobiła dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku a oni jej podziękowali i ten pomnik jej zrobili...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|