![]() |
#571 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gold Chocolate fajnie jest tak sobie poszukać i poszperać informacji ja jestem za tym by nie zamykać
![]() ![]() No ale to co tu ustalono to jedynie to co się stało przed porwaniem a i tak konkretnie nie wiadomo co się stało ja sugeruję ułożyć wszystkie wersję po kolei i ustalić co może być najbardziej prawdopodobne..... A mam jeszcze takie pytanie czy stało się u was coś takiego, że na drzewie genaologicznym Aleksander ćwir odłączył się od stada (od rodziny ćwir) i nagle stał się kuzynem albo wujkiem balbiny biedak i nie ma w ogóle czegoś takiego że jest w rodzinie z mortimerem czy kasandrą Ostatnio edytowane przez kotecek : 02.06.2010 - 21:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#572 |
Guest
|
![]()
@up: Ja czegoś takiego nigdy nie miałem... Może to wina hacków/kodów/dodatków z neta?
|
![]() |
![]() |
#573 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kotecku u moich Simów Aleksander Ćwir zawsze był w drzewie genealogicznym rodziny Ćwir. To musi być albo błąd, albo jw. Sherlock napisał...
![]()
![]() |
#574 |
|
![]()
Hmm. No dobra może macie rację. Tylko , żeby się wersję po raz setny nie powtarzały bo to bez sensu prawda
![]() Kotecek:U mnie też się tak nigdy nie stało.
![]() |
#575 |
|
![]()
Faktycznie może być to wina jakiegoś kodu często ich używam, albo także i błąd w grze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
|
![]()
To po co to całe pisanie? :>
Trochę logiki.. ja przynajmniej przeczytałem cały temat i wiem co było wymienione.. a nie powtarzam już jasne wiadomości.. ;x Może by tak jakoś to zebrać wszystko razem żeby wyciągnąć jakieś wnioski? |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
|
![]()
@up: Święta racja, tyle , że do niektórych ona nie dochodzi...
![]() Na str. 49 tego tematu przyszła Bella sama z siebie. Do Blair. ![]() EDIT : No i sprawdziłam. Sherlocku nadal chcesz to wszystko uporządkować tak jak chciałeś 3 miesiące temu ?
![]() Ostatnio edytowane przez Gold_Chocolate : 04.06.2010 - 10:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Guest
|
![]()
można własnie ja spotkać w dziwnowie. Ja jak grałam swoja rodzinka w tym miescie to ona pewnego dnia spobie przeszła obok mojego domu. Byłam tym zdziwiona ale od razi zaczelam gadac moja simką z nia a potem zaproponowałam jej aby zamieszkała w moim domu. Byłam ciekawa czy ona ma jakies drzewo genealogiczne, jakas biografie czy cos ale wlasnie tego drzewa nie miała a biografia jej była chyba po angielsku ( albo wgl. jej nie było) w sumie juz dobrze nie pamieta bo juz dawno nie grałam w simsy2 z ta bella.
Ale tez jest drugi sposób przywołania belli i innych wszytskich simów do Miłowa. Trzeba wpisać ten "słynny" kod boolProp TestingCheatsEnabled true a potem utworzyc grób jakos klikajac shiftem na jakiegos sima ( byle jakiego, nic sie z nim nie dzieje ) a potem na teg grob i wybrac wskrzeszenie jakiejs osoby. Tam bedzie duuuuuuuuzo imion i trzeba bedzie byc zorientowanym kto jak ma na imie. I własnie jak znalazłam imię Bella to własnie ja wskrzesiłam w domu Ćwirów i przyspiesyłam jej urodziny tak aby była stara tak jak Mortimer ale ona potem zamieniła sie w ducha i wyparowała dosłownie znikneła na moich oczach i pojawił sie napis ze ona juz dawno odeszła bla bla bla i juz jej nie bylo. te skrzeszenie ludzi mozecie sobie znalezc w internecie bo ja juz tego niestety nie pamietam |
![]() |
![]() |
#579 |
|
![]()
@up: Z łaski swojej możesz przeczytać kilka postów wstecz?! TA Z DZIWNOWA TO PODRÓBKA. ;]
A sposób z kodem już każdy zna...
![]() |
#580 |
|
![]()
Nie potrzebne jest powtarzać już znane informacje..
kilka informacji w pigułce; -Bella w dziwnowie TO PODRÓBA -Bella została porwana na dachu domu Dona Lotario, nie ma on tego wspomnienia -Mortimer i Kasandra mają to wspomnienie -Bella widnieje na kartonie po mleku, w telewizji,na obrazie,w balonie (który można ustawić w każdym otoczeniu) oraz jest posągiem. -Belle można sprowadzić kodem boolprop testing[...] ale znika jak wyjdzie się z rodziny -Bella żyje bo jest kolorowa w drzewie gen. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|