![]() |
#571 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziwne, mój Sim ma za plecami ocean, a jak daję mu opcję wędkuj od razu biegnie w to miejsce, nie pokazują się żadne opcje... muszę to zaraz sprawdzić.
![]()
|
![]() |
#572 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo jak dasz mu wędkuj, to wtedy nie ma tych opcji, pojawiają się tylko jak karzesz mu podejść tam. W innych sytuacjach sim automatycznie dostosowuje prędkość do odległości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do kleptomanii, ukradłam w galerii sztuki kilka obrazów, z domu jakiegoś sima nie było tej opcji z podłogą ![]() ![]() a jeszcze jedno pytanie ! Da się zmienić ubranie sima? zauważyłam, że nie ma żadnych sklepów z ciuchami w mieście i się zdziwiłam |
|
![]() |
![]() |
#574 |
|
![]()
W TS3 nie ma takich sklepów. Wszystkie ciuchy masz od razu w szafie/komodzie. Kliknij na nią, a potem wybierz opcję "zaplanuj strój".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Reputacja: 11
|
![]()
Próbował ktoś zobić bezdomnego? Da się w ogóle zrobić, czy też nerwus grzebiący w śmietniku z trailerów gry to tylko chwyt reżyserski twórców?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
|
![]()
Po prostu kupujesz pustą parcelę i całymi dniami wędrujesz po mieście... A takie potrzeby jak spanie, jedzenie, korzystanie z toalety i zaspokajanie paska higieny, wykonujesz po prostu u sąsiadów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
|
![]()
A i grzebać w śmieciach u sąsiadów też się da, bo mój grzebał sim, tylko nie wiem czy każdy może czy trzeba mieć jakąś cechę odpowiednią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
mam dwa pytania:
- kiedy pojawi się opcja zaręczyn i małżeństwa u moich dwóch zauroczonych sobą Simów? - gdzie wgrać dodatki z internetu - ubrania, fryzury i nową okolicę? |
![]() |
![]() |
#580 |
Guest
|
![]()
Na Vh1 rekalmowali ts3 i był filmik ze sobie sąsiedzi kradna to prawda?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|