![]() |
#571 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@up.. Ta, to chodzi o tą kobietę... Ja to sobie na 100% kupię tam koniaa.. Pieska i Kotka.. (ale kotek pod znakiem "?")
|
![]() |
#572 |
Reputacja: 10
|
![]()
Agnieszka Zadek nie jest gruba! Proszę tutaj nie obrażać mojej pupilki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Naczelny Grafik
|
![]()
HeH.. Kup jej 6 kotów i będzie szczęśliwa, a jak się rozmnożą..
![]() ![]()
![]() |
#574 |
|
![]()
A ja to chyba zainwestuję w stadninę koni. Jak będzie można, oczywiście.
![]() |
#575 |
Guest
|
![]()
Lubie - Podejrzewam,że koni NIE będzie można kupić .Ale to tylko przypuszczenia
anie_1981 - no dobra,PULCHNA pani ZADEK xD Ale możliwe,że przez śmierć męża tak przytyła (albo schudła,już się boję ^ ^) Ostatnio edytowane przez Porando : 04.05.2011 - 16:50 |
![]() |
![]() |
#576 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@up.. A co.. Sim urodzi. ?? :x
![]() |
#577 |
|
![]()
Porando, co Ty gadasz, gdzie ona jest gruba? Wstawiam jej zdjęcia w bikini... Ma normalną sylwetkę... Wy chyba ciągle mylicie Agnieszkę Zadek z panią Zadecką... A kotów jej nie kupię, bo ich nie cierpię. Tylko raz kupię jednego kota dla testu, ale nie potrafię się przełamać do tych wrednych futrzaków... Jeśli chodzi o wiek, to Agnieszka Zadek jest mniej więcej w połowie wieku młodej dorosłej, czyli stara też nie jest.
![]() ![]() Nie zmieniałam jej figury, tylko strój kąpielowy, no i zdjęłam jej te obskurne okularki... ![]() A wracając do tematu, to mam nadzieję, że będzie więcej zabawek dla psów, bo w dwójce było ich stanowczo zbyt mało... Dla kotów to był prawdziwy raj, a psy potraktowano po macoszemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
|
![]()
u mnie Agnieszka Zadek to żyleta
![]() ![]() PAni Zadecka była jej krewną tak wyczytałam na simspedia
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 05.05.2011 - 05:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
@anie_1981
;O U mnie Zadek ma taki duży Zad,widziałem na publicznym basenie czy tam siłowni ^ ^ . Zdjęć zrobić nie zrobiłem,utopiła się sama O_o Ostatnio edytowane przez Porando : 05.05.2011 - 09:33 |
![]() |
![]() |
#580 |
|
![]()
Anjanka, ja też ją stylizuję na "żyletę", tylko teraz, to ona od dawna nie żyje, na moim zapisie z Sunset Valley (na chwilę zaczęłam nową grę w SV, żeby ją pokazać). Na moim zapisie wskrzesiłam jej męża i miała z nim dwoje dzieci. Teraz w tym domu mieszkają jej praprawnuki, ale straciłam zapał do Darlingów (nazwisko jej męża) po śmierci Agnieszki i nawet nie wiem kto dokładnie tam teraz mieszka. Bawię się Aleksandrem Ćwirem i jego rodziną.
A wracając do tematu, to gdy wyjdą już zwierzaki, to pewnie się przeniosę z powrotem do SV. Jakoś mi nie pasują tematycznie zwierzęta do Bridgeport. Może spróbuję przenieść Bardów do nowej wersji Sunset, ale cienko to widzę. Jest co prawda NRaas Porter, ale on się czasem wiesza. No i musiałabym to zrobić przed instalacją zwierzaków, za dużo zachodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|