![]() |
#571 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja miałam raz takie coś:
Jedna moja simka wyszła za mąż za Nerwusa już nie pamiętam jak miał na nazwisko. Pewnego razu kiknęłam nim na telefon i była opcja "Głupi telefon". No to nacisnęłam bo mogło to być śmieszne. Głupi telefon wykonałam do tego chyba do Papużki on strasznie nie lubi Nerwusa ale moją simkę lubił.Ok porzy śniadaniu patrzę a moja simka ma w menu działania obrazek Papużki i napisane "Policzkuje mnie" więc skasowałasm.Jedzą a nagle do domu wbiega Papużka wydziera się na moją simkę i nagle znika ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#572 |
Guest
|
![]()
Moja simka brała kąpiel z bąbelkami i już jej zostały "fruwające bombelki" :laugh:
|
![]() |
![]() |
#573 |
Guest
|
![]()
Jedna Simka ta w ciąży z rodziny Otomana mieszkala w Transylwani i patrzyla przez teleskop w dzieńi nad jej glową pojawila się chmurka a w niej zdjęcie mojej wampirki.Potem ta wampirka podeszla do niej i ją spoliczkowala, a potem mąż tej simki podszedl do wampirki,więc kliknęlam na niego a on w tym kwadraciku w górnym lewym rogu pisalo ''Przekup dając 50$'' czy coś takiego, a potem ta wampirka powiedziala ''Tym razem ci daruje'' czy coś w tym stylu
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Reputacja: 17
|
![]()
Może nie dziwne ale mi się pierwszy raz zdarzyło.Moja simka miała polecenie jedz na lodówce.Myślałam że ona chce coś sobie zrobić,ale ona poprostu wyjadała rzeczy z półek!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
![]()
Hi,hi... Jeżeli będziecie kiedyś grać w Dziwnowie,to tam są tacy faceci...Jest ich 3 i oni są rodzeństwem... Zauważyłam,że jednemu z nich brzuch się powiększa...Pomyślałam,że przytył...Jednak się myliłam...Po ok. 3 dniach urodził dziecko! Dziewczynka...Niestety był mały problem...Dziecko urodziło się całe zielone...Wam też zdarzyło się coś takiego?
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]()
Princesska raczej każdy tak ma..
|
![]() |
![]() |
#577 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tak,to dlatego że był kosmitą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
mój kot w simach na okrągło gonił ducha. pffffffffffr
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie ta babka w rodzinie Otomana(ta co jest w ciąży) nie zaszła w ciążę z mężem!Ani z żadnym innym mężczyzną.Ja sprawdzam InSimenatorem za ile urodzi,a w IMIĘ OJCA napisane jest:BALBINA BIEDAK.U mojej siostry tak samo.Też tak macie?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|