![]() |
#581 |
Guest
|
![]()
lepiej wrócmy do tematu żeby mod go nie zamknął
![]() Zdarzyło wam się coś dziwnego ze smokiem?Mi raz smoczek stanął na płytce chodnikowej i tak się zamachnął jakby coś chciał spalić ale nic się nie stało a dopiero po chwili patrzę że ogien pojawił się w innym miejsu !!Dokładnie w m kuchni!Dziwne ![]() |
|
![]() |
#582 |
Guest
|
![]()
Jak maożna zdobyć muchomory dla dzieciaka??
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=blue][I] |
![]() |
#583 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
No co ty.Ten temat jest fajny i tu gadamy o smokach a ze raz pominęliśmy temat to nie zanczy zę trzeba go odrazu zamknąć
![]() |
![]() |
#585 |
Guest
|
![]()
No jezeli rozmowa nazywasz konfabulowanie i stwarzanie o niebieskich i zielonych smokach,(a zostalo juz dawno dowiedzone ze sa tylko 3 znane kolory smokow)to spoko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
Wiesz, w jednym się z toba zgadzam.Teraz to ten temat nie ma sensu bo po co wysłuchiwac oponi czy zamknąc dzial czy nie w temacie o smokach.
A to -> ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
![]()
likagirl - jestem z toba! fajny ten temat ale nie mozna wciaz walkowac tego samego! <_< W kolko o kolorach smokow i co jedza a co podpalaja... <_< to sie robi troche nudne.
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#589 |
Guest
|
![]()
Ej ten mój post co cytujesz nie był skierowany do ciebie, chodzi mi o to że wszystkie opinie jakie wyrażamy nie powinny bydź w tym temacie bo tu sie pisze o smokach ale widać ze skoro się tak tym przejmujesz to musiało to cię tknąć
![]() |
![]() |
#590 |
Guest
|
![]()
Może trzeba go zamknąć a może nie. Napweno go zamkną jeśli nic nie zrobimy. A powtażanie w kółko o zielonym czy niebieskim koleże jest koniecznie bo niektóży przez parenaćsie stron tego nie rozumieją. A co od dziwnych przypadków to mój smoczuś miał coś podpalić i już ziął ogniem a potem nic się nie zapaliło (chyba się rozmyślił)
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|