Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.04.2004, 11:45   #581
likagirl
Guest

Domyślnie

lepiej wrócmy do tematu żeby mod go nie zamknął

Zdarzyło wam się coś dziwnego ze smokiem?Mi raz smoczek stanął na płytce chodnikowej i tak się zamachnął jakby coś chciał spalić ale nic się nie stało a dopiero po chwili patrzę że ogien pojawił się w innym miejsu !!Dokładnie w m kuchni!Dziwne

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.04.2004, 13:55   #582
Bit bit
Guest

Domyślnie

Jak maożna zdobyć muchomory dla dzieciaka??
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=blue][I]

stare 20.04.2004, 14:19   #583
Raf_use
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Bit bit@Apr 20 2004, 02:55 PM
Jak maożna zdobyć muchomory dla dzieciaka??
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=blue][I]
Ech, to ze jestes nowy to nie znaczy ze nie obowiazuje cie regulamin! Tu sie rozmawia o smokach a nie o muchomorach pozatym bylo juz strasznie duzo tematow na o muchomorach, dzieciakach i czarach , uzyj opcji szukaj...A tak wogole to ten temat robi sie juz troche nudny i naciagany...część z uzytkownikow powtarza to co bylo w tym temacie napisane wczesniej( bo wogole go nie przeczytali od poczatku) Moze juz najwyzszy czas zeby jednak zamknac ten temat???

stare 20.04.2004, 14:54   #584
likagirl
Guest

Domyślnie

No co ty.Ten temat jest fajny i tu gadamy o smokach a ze raz pominęliśmy temat to nie zanczy zę trzeba go odrazu zamknąć

stare 20.04.2004, 16:04   #585
Raf_use
Guest

Domyślnie

No jezeli rozmowa nazywasz konfabulowanie i stwarzanie o niebieskich i zielonych smokach,(a zostalo juz dawno dowiedzone ze sa tylko 3 znane kolory smokow)to spoko Nie widze zbyt wielkiego sensu w pisaniu postow w stylu co wam smok spalil a czego nie, albo co zrobic zeby smok mial okreslony kolor :lol: N poczatku to bylo ciekawe ale ilez mozna...Ale jesli wam sie podoba taka dziecinada to ja nie mam nic do tego, droga wolna, a ostatecznie i tak nie jestem modem, wiec martwcie sie tylko zeby jakis moderator nie doszedl do podobnych wnioskow co ja I nie denerwuj sie tak, ja tylko wyrazilem swoja opinie

stare 20.04.2004, 16:19   #586
likagirl
Guest

Domyślnie

Wiesz, w jednym się z toba zgadzam.Teraz to ten temat nie ma sensu bo po co wysłuchiwac oponi czy zamknąc dzial czy nie w temacie o smokach.

A to -> to tylko emotikonka więc to nie oznacza że się denerwuję, nie ma tu odpowiedniej twarzyczki :mellow:

stare 20.04.2004, 17:43   #587
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

likagirl - jestem z toba! fajny ten temat ale nie mozna wciaz walkowac tego samego! <_< W kolko o kolorach smokow i co jedza a co podpalaja... <_< to sie robi troche nudne. ale jak kogo to ciekawi to ja niczego nie bronie!

stare 20.04.2004, 20:21   #588
Raf_use
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Apr 20 2004, 05:19 PM
Wiesz, w jednym się z toba zgadzam.Teraz to ten temat nie ma sensu bo po co wysłuchiwac oponi czy zamknąc dzial czy nie w temacie o smokach.
A gdzie mam napisac zeby zamknieto dzial o smokach??? w dziale o zakleciach moze?? Zreszta ja wcale nie napisalem ze temat trzeba koniecznie zamknac tylko zaproponowalem ze moznaby, ale widac nie mozna, bo ktos jest nim jeszcze zainteresowany - ok I ja nie pisalem opinii o zamykaniu czy nie zamykaniu tematu tylko moje sugestie na temat tego co sie tu wypisuje o smokach; i jak widac ktos ma podobne zdanie. Moja opinia nie musi ci sie podobac, ale mam prawo ja wyglosic, bo od tego jest forum. Totez wypowiedzialem sie i tyle. Jak ktos z modow bedzie chcial temat zamknac to to zrobi i tyle, mnie nic do tego Koniec

stare 20.04.2004, 20:25   #589
likagirl
Guest

Domyślnie

Ej ten mój post co cytujesz nie był skierowany do ciebie, chodzi mi o to że wszystkie opinie jakie wyrażamy nie powinny bydź w tym temacie bo tu sie pisze o smokach ale widać ze skoro się tak tym przejmujesz to musiało to cię tknąć

stare 21.04.2004, 13:58   #590
Nyśka
Guest

Domyślnie

Może trzeba go zamknąć a może nie. Napweno go zamkną jeśli nic nie zrobimy. A powtażanie w kółko o zielonym czy niebieskim koleże jest koniecznie bo niektóży przez parenaćsie stron tego nie rozumieją. A co od dziwnych przypadków to mój smoczuś miał coś podpalić i już ziął ogniem a potem nic się nie zapaliło (chyba się rozmyślił)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości)

Zasady Postowania