Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.09.2005, 12:42   #581
Ellien
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał eve15
mam orginalne the sims 2 na studiach, wszystko jest ok nigdy nie miałam problemów, az tu nagle pieknego słoneznego dnia przestały mi się wczytywać zawody typu sława, artysta itd (wszystkie z TS2 na studiach...) co jest?!
A ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Przenieś Downloads w inne miejsce i sprawdź czy będzie działać. Może to przez niekompatybilne dodatki..?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.09.2005, 15:08   #582
japoni
Guest

Domyślnie

Mój Sim skończył studia (mieszkał w adademiku) kiedy "wyjęłam" go z akademika i wprowadziłam do domu to nie ma obcji aby sim mógł znależć prace. Minął czas w jakim musiał opuścić akademik. Co mam zorbić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 16:19   #583
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Powiedz mi, czy dobrze zrozumiałam: skończył się czas studiów, zadzwoniłaś po taxi które odwozi sima do (np.) Miłowa, wprowadziłaś go do domu i nie może znaleźć pracy?
Jeśli tak jest to... hm. Może jakiś hack z internetu wraz z dodatkiem pobrałaś?
Bo tak to nie wiem, dziwne
stare 26.09.2005, 18:05   #584
japoni
Guest

Domyślnie

Nie, ja próbowałam wyprowadzić sima poprzez obcje "Poszukaj domu dla siebie" (nie miałam innego pomysłu na wyprowadzenie go ze akademika ) i gdy to zrobiłam pisało, że mam go wyjąć w ogólnym menu i tak zrobiłam. Po wprowadzeniu do domu nie miałam obcji poszukaj pracy.
Czy po tym moim błędzie mam jeszcze szanse na to aby znalazł prace?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 18:13   #585
Ellien
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał japoni
Nie, ja próbowałam wyprowadzić sima poprzez obcje "Poszukaj domu dla siebie" (nie miałam innego pomysłu na wyprowadzenie go ze akademika ) i gdy to zrobiłam pisało, że mam go wyjąć w ogólnym menu i tak zrobiłam. Po wprowadzeniu do domu nie miałam obcji poszukaj pracy.
Czy po tym moim błędzie mam jeszcze szanse na to aby znalazł prace?
Ale.. Twój sim skończył studia? Bo kiedy skończy 4 rok masz na telefonie polecenie: Wróć do otoczenia: np. Miłowo. Może twój sim nadal jest w miasteczku uniwersyteckim jako młody dorosły..? Tylko to mi przychodzi do głowy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.09.2005, 14:56   #586
eve15
Guest

ThumbsDown ehhh

tak... probowałam... to była pierwsza rzecz ktorą mi poradziły kolezanki.... bez rezultatów.... Coś jeszcze mozna zrobić? nie tylko ja mam takie kłopoty, wiele moich kolezanek (równiez takie które nie mają neta) nie ma tych prac...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 14:46   #587
KiTi
Guest

Domyślnie

HalooOo ??? Kto Mi Powie Dlaczego Wszystkie "długie" kody mi nie działają??? Np: bodProp dormSpecificToolsDisabled Jak je Wpisywać???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 14:53   #588
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał KiTi
HalooOo ??? Kto Mi Powie Dlaczego Wszystkie "długie" kody mi nie działają??? Np: bodProp dormSpecificToolsDisabled Jak je Wpisywać???
Może datego, że nie wpisuje się 'bodProp dormSpecificToolsDisabled', tylko 'boolProp dormSpecificToolsDisabled true' ?
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 21:44   #589
OlaSims2
Guest

Domyślnie

Hey. Gałam sobie dzisiaj w simsy i tu nagle patze a tu sim patrzy przez okno Nie wiedziałam, że jest taka opcja , a gram tak długo, a tu zdjęcie.
http://olasims2.dl.interia.pl/1357.bmp (wolno się ładuje)
Aha i mam pytanko: Jak zajść w ciążę na studiach w akademiku?? Bo ja mam dwóch simów, którzy się kochają mają kontakty 100/100 i jak klikam na łóżko to jest tylko bara bara :con: ??

Ostatnio edytowane przez rainne : 03.10.2005 - 08:24
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2005, 05:37   #590
twój stary

Reputacja: 10
Domyślnie

bez pomocy hacków nie można zajść w ciążę studentką. a co do tego okna to simowie czasem se tak patrzą, ale ja miałem lepiej bo raz grałem i nina kaliente zaczęła myć okno!
twój stary jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania