![]() |
#581 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Guest
|
![]()
Mój Sim skończył studia (mieszkał w adademiku) kiedy "wyjęłam" go z akademika i wprowadziłam do domu to nie ma obcji aby sim mógł znależć prace. Minął czas w jakim musiał opuścić akademik. Co mam zorbić?
|
![]() |
![]() |
#583 |
Reputacja: 13
|
![]()
Powiedz mi, czy dobrze zrozumiałam: skończył się czas studiów, zadzwoniłaś po taxi które odwozi sima do (np.) Miłowa, wprowadziłaś go do domu i nie może znaleźć pracy?
Jeśli tak jest to... hm. Może jakiś hack z internetu wraz z dodatkiem pobrałaś? Bo tak to nie wiem, dziwne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
Nie, ja próbowałam wyprowadzić sima poprzez obcje "Poszukaj domu dla siebie" (nie miałam innego pomysłu na wyprowadzenie go ze akademika
![]() Czy po tym moim błędzie mam jeszcze szanse na to aby znalazł prace? |
![]() |
![]() |
#585 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
tak... probowałam... to była pierwsza rzecz ktorą mi poradziły kolezanki.... bez rezultatów.... Coś jeszcze mozna zrobić? nie tylko ja mam takie kłopoty, wiele moich kolezanek (równiez takie które nie mają neta) nie ma tych prac...
|
![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
![]()
HalooOo ??? Kto Mi Powie Dlaczego Wszystkie "długie" kody mi nie działają??? Np: bodProp dormSpecificToolsDisabled
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
![]()
Hey. Gałam sobie dzisiaj w simsy i tu nagle patze a tu sim patrzy przez okno
![]() ![]() http://olasims2.dl.interia.pl/1357.bmp (wolno się ładuje) ![]() Aha i mam pytanko: Jak zajść w ciążę na studiach w akademiku?? Bo ja mam dwóch simów, którzy się kochają mają kontakty 100/100 i jak klikam na łóżko to jest tylko bara bara :con: ?? Ostatnio edytowane przez rainne : 03.10.2005 - 08:24 |
![]() |
![]() |
#590 |
Reputacja: 10
|
![]()
bez pomocy hacków nie można zajść w ciążę studentką. a co do tego okna to simowie czasem se tak patrzą, ale ja miałem lepiej bo raz grałem i nina kaliente zaczęła myć okno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |