![]() |
#582 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz prowadzić kawiarnie są dwie opcje:
1. Ustawiasz na półkach(ladach) ciasta zrobione przez swojego sima i sprzedajesz je przy kasie, jednak w tym wypadku simowie nie będą mogli spożywać ich, jedynie kupować. 2. Na parceli publicznej kupujesz stanowisko kierownika sali i dodajesz do menu wyłącznie desery. W ten sposób simowie będą mogli siedzieć przy stolikach i jeść twoje wyroby. ;] |
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]()
Czy da radę zrobić tak aby gościu mógł spać na parceli publicznej, w swojej firmie?
Bo nie mam takiej opcji a nie chce mi się latać gościem do domu. |
![]() |
![]() |
#585 |
Guest
|
![]()
A tam pisze że jeśli ktoś ma zwierzaki to musi pobrać starszą wersję.
A ja ma m.in zwierzaki. Czy jest jakaś wersja tego hacka która chodziłaby na wszystkich dodatkach? Mam jeszcze pytanie co do robotów. Mam 2 hydro boty, i bardzo często się psują, prawie że na zmianę. Mm też jednego czyścibota który się zepsuł tylko raz. Sim który robił te roboty miał brązową rangę robotyka. Ostatnio edytowane przez Björk : 19.04.2009 - 22:00 |
![]() |
![]() |
#586 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Aha i nie pisz posta pod postem. Po prawej stronie jest coś takiego, jak opcja "edytuj" ![]() Bjork edit: Kondzio jest nowo zarejestrowanym użytkownikiem i przechodzi moderację postów, więc nie widzi swoich postów zaraz po napisaniu ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 19.04.2009 - 22:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
![]()
Czy jeśli otwieram biznes na parceli prywatnej, to budynek firmy może być osobnym budynkiem, czy musi stanowić częś mojego domu? Czy musi być tam np toaleta dla mojego sima?
Rozumiem, że na początku mój sim sam będzie sprzedawcą. |
![]() |
![]() |
#588 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kavala - to zależy od Ciebie. Możesz zrobić osobny budynek lub tylko wydzielić pomieszczenia w już istniejącym. Aby inni simowie nie wchodzili do "prywatnych pokoi" wystarczy kliknąć na drzwi i będzie tam opcja "wstęp zakazany" itp.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba możesz zatrudniać sprzedawców na parceli mieszkalnej, która jest jednocześnie parcelą biznesową... |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#590 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Cóż - niektóre sprzęty są dostępne tylko w trybie kupowania na parceli publicznej (np. niektóre lady sklepowe, zamrażarki i automaty do kawy chyba także...).
Ale sposobem na to, jest najpierw zbudować na parceli publicznej to, co chcesz, a później zmienić typ parceli na mieszkalną i wprowadzić sima. Ale o tym już było jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|