|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po prostu kupujesz pustą parcelę i całymi dniami wędrujesz po mieście... A takie potrzeby jak spanie, jedzenie, korzystanie z toalety i zaspokajanie paska higieny, wykonujesz po prostu u sąsiadów
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
A i grzebać w śmieciach u sąsiadów też się da, bo mój grzebał sim, tylko nie wiem czy każdy może czy trzeba mieć jakąś cechę odpowiednią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mam dwa pytania:
- kiedy pojawi się opcja zaręczyn i małżeństwa u moich dwóch zauroczonych sobą Simów? - gdzie wgrać dodatki z internetu - ubrania, fryzury i nową okolicę? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
xD ok jednak prawda
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam, może moje pytanie wydać się dla niektórych głupie, ale mam problem. Jak zbiorowo usuwać okna, bo "ctrl" nie działa. Także nie wiem jak usuwać tapety i podłogi w ten sposób to u mnie o dziwo nie działa ten sposób z sims 2.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Edit: W odpowiedzi na poniższy post. Slythia chodzi o to, że za pomocą klawisza Ctrl nie można usuwać okien i drzwi tak jak w TS2.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 11.06.2009 - 07:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi Ctrl działa. Usuwałam już za jego pomocą podłogi, tapety, ściany, fundamenty etc...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja ma takie (pewnie głupie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mój sim ma cechę kleptomana i nie wiem jak okradać innych. Może mi ktoś to wytłumaczyć
I jeszcze jedno pytanie, na zdjęciach zapowiadających grę były widoczne strajki/manifestacje. Co zrobić aby wywołać strajk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Skąd wziąć taśmę klejącą? Dostałem zadanie żeby naprawić laptopa znajomemu i w treści pisało: "Weź laptop oraz taśmę klejącą i sprawdź, czy uda się go naprawić". Naprawiłem laptopa, ale kiedy jadę do znajomego opcja "Oddaj laptopa" jest nieaktywna:/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|