![]() |
#582 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie miałam o to samo spytać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]()
Wiem,też tam wchodzę...Ale wiecie co zauważyłem ? Że jest np. godzina 20:05 a pisze 18-19 ileś(na forum)...xd
Ostatnio edytowane przez Porando : 07.01.2011 - 10:46 |
![]() |
![]() |
#584 |
|
![]()
Wkrótce po przeprowadzce do nowego domu, Julia i Hogan doczekali się dziecka - małej Marii.
![]() Mała już od pierwszych chwil życia była spokojna, mało płakała. Gdy troszkę podrosła bardzo szybko nauczyła się mówić, chodzić (może to przez wampirze cechy) .. Obecnie Maria godzinami przesiaduje przy domku dla lalek. ![]() Wkrótce Julia ponownie zaszła w ciążę. Wampirzy rodzice mają nadzieję, że tym razem urodzi im się synek. Maria nareszcie będzie miała towarzystwo. ![]() Saheli - zakochałam się w fryzurze Esmeraldy! Porando - Czyżby kolejny błąd gry ..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
|
![]()
Pinezka - z kąd wzięłaś łóżko na którym śpi Maria?
Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 07.01.2011 - 11:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
Pinezka,miałem taką samą fryzurę Esmeraldy.Ale moja simka zmieniła image
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Reputacja: 16
|
![]()
Tutaj znajdziesz początek historii Mad.
Madeleine poznała niedawno faceta, który również okazał się artystą. Nazywa się Edward Goodmonth. Uwielbia grać na gitarze i malować. Pracuje w Teatrze Wacława. Ed uświadomił sobie, że Mad jest jego muzą. Ona czuła do niego równie wielką miłość. ![]() Zamieszkali w rezydencji Mad. Już pierwszego wieczora dali się ponieść emocjom. ![]() ![]() ![]() Madeleine dalej pisała książki, a chłopak doskonalił umiejętności gitarowe. Byłem zły po tym jak Mad spełniła swoje pragnienie życiowe Zarabiać 4000 simoleonów tygodniowo za honoraria. Według mnie to jest za mało. ![]() Niedługo później Edward oświadczył się Mad. ![]() ![]() Tydzień później wzięli ślub. ![]() ![]() W tle nowożeńcy. Kobieta w pomarańczowym na pierwszym planie to ta wampirka. ![]() ![]() Robiąc okazję Mad otrzymała jedną gwiazdkę osobistości. Zaręczają się z Edwardem otrzymali po dwie gwiazdki. Nie chciałem tego, ale cóż sławna pisarka ma branie. ![]() Mad napisała pięć książek. Dwa romanse, dwa dramaty obyczajowe i jedną science-fiction. Romans "Miłość Z Pod Różanego Kociołka" i powieść scence-fiction "Czy Kosmici Mieli Czółka?" okazały się bestselerami. Drugi romans to "Zielona Miłość", dramaty to "Metalowe Zapałki" i "Włos W Filiżance Kawy". Mad pisze teraz powieść detektywistyczną. ![]() Mam co do niej już jasny plan. + 50 dla tego, kto odgadnie o co chodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]()
Zapłodnisz dziecko,zasadzisz drzewo,zmienisz w staruszkę,doczeka się wnuka i odejdzie do lepszego świata (zabijesz ją lub sama XD) A tak w ogóle,jak NRAAsem się podwyższa te unikalne umiejętności (taniec itd.) ?
Ostatnio edytowane przez Porando : 07.01.2011 - 13:14 |
![]() |
![]() |
#589 |
Reputacja: 16
|
![]()
Niestety nie. : D
Powiem tylko, że nie będą mieli dzieci. |
![]() |
![]() |
![]() |