![]() |
#581 |
Guest
|
![]()
Oszaleć można. próbowałam drugi raz i znowu poległam. Tym razem miałam odblokowane opcje na statku Czasem "wyrusz na przygodę" a zawsze dostępna była "patroluj morze" . I nic!! Ktoś się orientuje pod którą opcją kryje się skarb? Mam też pytanie czy ma znaczenie kolejność wykonywania poleceń misji? Może tu tkwi problem. denerwujące to trochę, bo mi dobrobyt siada
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Guest
|
![]()
Ja chyba 3 razy wypłynęłam na morze i za ostatnim razem zdobyłam skarb
|
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]()
Mam problem z grafiką.
Już dłuższy czas grałam w Simsy Średniowiecze i nie było prawie żadnych problemów (sporadycznie gra zawieszała mi komputer, ale się tym nie przejmowałam). Teraz odpaliłam grę i dziwiło mnie brązowe tło. Udało mi się rozpocząć misję, najpierw wszystko było czarne, później pojawiło się wnętrze zamku. Co zrobić? Próbowałam już przeinstalować grę, ale nic to nie dało. Tak to wygląda: http://i52.************/jpv8cw.jpg http://i54.************/jr4hp2.jpg |
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
Witajcie! Znowu mam kłopot. Przechodzę misje Bezsenność w Chrapkowicach. Jedna bohaterka wysłała paczkę do drugiej. I ta druga ma takie zadanie" Obejrzyj dostarczoną paczkę po wypełnieniu obowiązków" Obowiązki wypełniłam i nic nie mozna zrobic Chyba, że paczka nie jest w wyposazeniu? Przechodził to ktoś?
|
![]() |
![]() |
#585 |
Reputacja: 10
|
![]()
alicja: paczka powinna być w skrzynce pocztowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]()
Misja "głodowa gorączka" monarcha musi nakarmić wieśniaków- zrobiłam już kilka razy ten gulasz, jadłam z nimi albo tylko oni jedli i wciąż mi nie zalicza..
Pomocy ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
![]()
Okazuje się, że paczka jest w wyposażeniu. Trzeba po prostu grać dalej drugim simem, aż do momentu jak się sprzymierzy z takim gostkiem i zaśnie. Wtedy pojawia sie opcja "przymierz wisior" czy jakoś tak. Troche w międzyczasie na tą paczkę klikałam, ale wątpię, żeby to miało znaczenie. Ważne jest chyba granie drugim simem.
|
![]() |
![]() |
#588 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Searle;1401097]Jak brzmi dokładnie polecenie? Może robisz nie ten gulasz, co trzeba?
Polecenie brzmi "przygotuj duży gulasz z niedźwiedzia w sali przyjęć i nakarm wieśniaków" produkty mam na duży gulasz z niedźwiedzia i robiłam już kilka razy w sali przyjęć. nie pojawia się żadna specjalna interakcja na bohaterze lub wieśniakach typu "zaproś na gulasz", "zrób gulasz dla wieśniaków" itp.. |
![]() |
![]() |
#590 |
|
![]()
Mania, z tego co pamiętam, mój sim ten gulasz położył na stole w sali przyjęć i wieśniacy sami po niego przyszli. Oczywiście trzeba dopilnować, by nikt inny go w całości nie zjadł. Mój sim chyba też wziął sobie jedną miskę i jadł z nimi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|