|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#582 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok, troche mi sie zdjec nazbieralo, bo jak sie okazalo spodobala mi sie nowa rodzina i bede nia dluzej grac
![]() ![]() Rodzina Fujiwara Oto domek wspollokatorow - maly, w sam raz na dobry start. ![]() Naomi jak to ona czesto przesiadywala w bibliotece - kochala ksiazki i czesto brala udzial w konkursach wiedzy, by zarobic troche simoleonow ![]() ![]() Toki zas lubil wedkowac w wolnym czasie od pracy i cwiczen. ![]() Mlodzi czesto odwiedzali pobliski park - robili grilla... ![]() ...poznawali sasiadow xD... ![]() ...ogladali wystepy... ![]() ![]() ![]() ....zajadali sie smakolykami. ![]() ![]() W domu Toki mial sentyment do swojej pierwszej zlowionej ryby i postanowil dac ja do akwarium i codziennie sie nia zajmowac. ![]() Oczywiscie nie obylo sie bez sily amora...z czasem Toki i Naomi zblizali sie ku sobie, az stali sie para. ![]() ![]() Wieczory spedzali razem otuleni w siebie <pelnia prawie> i szepcac sobie czule slowka ![]() ![]() ![]() A potem czas spac, bo jutro do pracy... ![]() Jak na zlosc po domu zaczal sie paletac jakis duch... ![]() ![]() Nie byl mily, ale raczej zlosliwy - skrzypiala podloga, lataly meble, kran sie psul... ![]() Toki mial tego dosc - nie docs, ze straszy jego ukochana, to jeszcze nachodzi ich nieproszony i halasuje po nocach. Duch odszedl.. ![]() Rankiem Naomi wstajac patrzyla, czy nadal jest duch, ktory ich dreczyl dzien w dzien...myslala, ze juz dal im spokoj, ale nie... ![]() Duch dalej robil swoje i to jeszcze za dnia! Przebrala sie miarka i Toki dal nauczke duchowi. ![]() Na szczescie duch dal spokoj Tokiemu i Naomi i oboje mogli spokojnie zajac sie swoimi sprawami - tutaj Toki "okrada" rosliny od sasiadow xD ![]() A tutaj Toki jak sie "sam przebral" bez mojej wiedzy (nie wiedzialam, ze zrobil sobie drugi stroj codzienny O.o )....przypomina wam kogos xD? ![]() CDN ![]() btw. ten duch na serio mnie nekal....nawet shiftem usuwanie go nic nie dalo, a okazalo sie, ze to przez gnoma ducha...>.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
|
![]()
noo przypomina, zdecydowanie
![]() ![]() ![]() ![]() zresztą Toki, Tony... Tony, Toki .... jakoś te imiona podobne do siebie Ostatnio edytowane przez Sqiera : 10.11.2012 - 07:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
|
![]()
No oczywiście, że Tony'ego!
Toki, Tony, Toki ,Tony..hmmm ![]() Fajny domek, simowie sliczni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Reputacja: 12
|
![]()
Identyczny Tony, gdyby nie kolor włosów.
Fajny domek. Taki przytulny. Naomi jest taka.... słodka. CCzekam na więcej |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
|
![]()
Hehehe wygląda jak Tony. ;D
Fajna rodzinka. Naomi jest prześliczna. Mi też simy się czasami same przebierają. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
|
![]()
Dzieki ;D Nie wiem jak wy, ale.....chyba niedlugo polacze moja rodzine Draculow z Fujiwara ;3 To dopiero bede miala wieeelgachcne drzewo genealogiczne ^.^ Co o tym sadzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
|
![]()
Masz za ładnych simów! Co za niesprawiedliwość!
![]() Tak połącz ich, wielkie drzewa są najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
|
![]()
Tak! Połącz!
![]() A kiedy będzie nowy odcinek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jestem za połączeniem. Będzie mega drzewo. Odcinek podoba mi się.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|