Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.04.2005, 16:39   #51
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Pojawiło się jedno zdjęcie;( To już jest COŚ Ale ja nadal pragne zobaczyć zdjęcia i Hogwart!

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.04.2005, 16:44   #52
Keisy
Guest

Domyślnie

Szczęka mi opadła jak zobaczyłam zamek. Świetnie to wygląda, naprawdę!

Sama historia jest taka sobie. Ja przesiaduje głównie na forum właśnie o tematyce potterowej, i tam strasznie surowo oceniamy wszelkie prace. Bohater wydaje mi się nienaturalny. Dlaczego nie prosił o wyjaśnienie, dlaczego poszedł do szkoły w wieku 16 lat a nie 11? Dlaczego tk łatwo to wszystko przyjął? To troche takie naciągane.

No nic, zobaczymy jak ci będzie szło dalej.
Życze Weny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 16:51   #53
Adi
Guest

Domyślnie

Możesz gdzies dac ten zamek? ściągnął bym sobie bo jest zarąbisty.

A fotostroy nawet, pierwszy odcinek nudny, drugi jako tako
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 16:55   #54
k-o-t-e-c-e-k
Guest

Domyślnie

zdjecia sa naprawde super! historia mi sie troche mniej podoba ale jest niezla

PS. jestem nowa na forum
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 17:52   #55
Tidus2004
Guest

Domyślnie

[QUOTE=Keisy]Szczęka mi opadła jak zobaczyłam zamek. Świetnie to wygląda, naprawdę!

Sama historia jest taka sobie. Ja przesiaduje głównie na forum właśnie o tematyce potterowej, i tam strasznie surowo oceniamy wszelkie prace. Bohater wydaje mi się nienaturalny. Dlaczego nie prosił o wyjaśnienie, dlaczego poszedł do szkoły w wieku 16 lat a nie 11? Dlaczego tk łatwo to wszystko przyjął? To troche takie naciągane.

No nic, zobaczymy jak ci będzie szło dalej.
Życze Weny.[/QUO

Więc zacznę tak...... Główny bohater wszystko łatwo przyjął bo, po pierwsze był w wielkim szoku, nie wiedział co się dzieje, zresztą wspominałem to w FS. Można by było pomyśleć że mógł się zapytać na miejscu albo w pociągu, ale nie dość że był zbudzony w środku nocy i nie wierzył za bardzo w to co się dzieje, a na dodatek to było zbyt duuużo wrażeń jak na jedną noc i poprostu już nie miał do tego głowy. W końcu mógł myśleć że to jest sen i że w krótce się obudzi, ale nie będę się rozpisywać żeby nie zdradzić czegoś czasem.

Jak napisałaś jesteś fanką Harrego i krążysz po stronkach z nim związane. Więc mam propozycję którą mogłabyś przemyśleć. Propozycja tyczy się także innych osób. "POSZUKUJĘ OSOBY, KTÓRA CHCIAŁABY POMÓC MI W TWORZENIU HISTORII DO TEGO FS. OCZYWIŚCIE PRZY PREMIERZE KOLEJNEGO ODCINKA Z NOWYM WSPÓŁTWÓRCĄ PODKREŚLĘ ŻE JEST TO PRACA RÓWNIEŻ I TEJ OSOBY. MÓJ NR. GG TO: 5870169 . Jeśli ktos ma ochotę się przyłączyc proszę o kontakt. Nie znaczy to że brak mi pomysłów, ale możliwe że jest któś któ chciałby się przyłączyć bądź ma jakieś pomysły.
Powodem mojego ogłoszenia jest to że brak mi pomysły na wątki poboczne, bo główny wątek mam już zaplanowany.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 19:49   #56
_Elisha_
Guest

Domyślnie

ohh.... teraz brak mi slow.... EXTRA, naprawde..... ciekawi mnie jak zrobisz watek z draco (jezeli cos takiego zamierzasz zrobic, choc dziwilabym sie gdyby nie bylo sprzeczek z malfoyem ) a ten hogwart :happy2: suuuuper (sciagnales czy zrobiles, bo jesli to drugie to ... pogratulowac talentu, chociaz wydaje mi sie ze takie cusiki sa do sciagniecia... no nie wnikam)... fotki rowniez SUPER..... bardzo fajnie sie czyta..... az milo bardzo fajna lektura na wieczor oby tak dalej :* 1000000000000/10

P.S. A ja ce nastepny odcinek!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 19:56   #57
***Silye***
Guest

Domyślnie

Według mnie wszystko jest ok... Tylko ten David mnie denerwuje... Niech on umrze, a np. Hermiona zakocha się w Draconie Malfoyu... To tylko przykład, ale i tak nie mógł byś zabić Davida, bo to by głupio wyszło... Za Nową postać odejmuję punkt... moja ocena: 9/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 20:01   #58
k-o-t-e-c-e-k
Guest

Domyślnie

mnie tez David wnerwia... no ale ogolnie mi sie pdoba tylko ze nikt sie nie kłóci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 20:42   #59
Tidus2004
Guest

Domyślnie

To dopiero początek. Te dwa odcinki to tylko wprowadzenie. Akcja zacznie się dziać od 3 odc.
Co do tego:
Cytat:
Tylko ten David mnie denerwuje... Niech on umrze
i
Cytat:
To tylko przykład, ale i tak nie mógł byś zabić Davida, bo to by głupio wyszło
To wszystko się jeszcze może zdażyć. Precież dopiero zaczynam.
Kłótni jeszcze nie ma, bo Harry jeszcze się nie spotkał z Malfoyem. A ron z Hermioną sie jak do tej pory nie kłócili, bo sami pomyślcie, czy wam by się chciało kłócic z kimkolwiek o 4 nad ranem????

A, jeszcze ten David. Czemu wam się nie podoba?? powiedzcie, możliwe że dzięki wam się zmieni. Bardzo cenię sobie wasze krytyki, bo dzięki temu wiem co robię źle i mogę to zmienić lub poprawić. Tylko proszę, jak wam się coś nie podoba to mówcie co i dlaczego. CENIĘ SOBIE KONKRETNOŚĆ.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2005, 21:05   #60
Elvis
Guest

Domyślnie

yyyyy.............yyyyyyyyy......aaaaaa........... oooooooo..........nie wiem co powiedzieć po prostu odlot też mnie interesuje Harry Potter przeczytałem wszystkie książki a nawet próbowałem zrobic fotostory ale nawet nie szukaj bo nie wyszło a co do fotostory to dla mnie jesteś prawie taki sam jak Rowling nie no przesadziłem ale jest COOL!!kontynuuj dalej to fotostory i go nie zepsuj.A jeśli chodzi o zamek to nie odzywam się powiem tylko tyle jest ZACZEPISTY i mam proźbe i rade wystaw gdieś do ściągnięcia ten zamek bo jest no wiesz jaki i teraz rada wystaw go do zdjęć domów z the sims 2 gwarantuję ci dobrą ocenę aha!!!mógłbyś mi zdradzić tą tajemnice????mozesz mi zaufać nikomu innemu nie powiem jak bedziesz chcial żeby nie mówić.To już chyba wszystko tak to już wszystko
PS.Pozdro for all Elvis
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania